Divendres, 19 d'abril de 2024
cinema

La Vall Fosca acull aquest dissabte la preestrena del film «Els encantats»

La pel·lícula d'Elena Trapé, rodada al poble d'Antist, va rebre el premi al millor guió al Festival de Màlaga

Pallars Digital Antist | 19 de maig de 2023 a les 12:43
L'actriu Laia Costa serà present a l'acte que tindrà lloc a la Pobleta de Bellveí | Festival de Màlaga
La Vall Fosca acollirà aquest dissabte a les 22 h la preestrena de la pel·lícula Els encantats, dirigida per Elena Trapé. El film rodat a Antist durant el setembre del 2022 i guardonat amb el premi al millor guió al Festival de Màlaga es projectarà a la carpa instal·lada a la Pobleta de Bellveí

La pel·lícula explica la història d'una dona que s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla després d’una separació. La preestrena comptarà amb la mateixa directora, així com amb l'actriu protagonista, Laia Costa, i els actors Pep Cruz i Ainara Elejalde.



Els Encantats és una producció de Coming Soon, A Contracorriente Films i Encantats Films AIE. Compta amb la participació de RTVE, TVC i Netflix, amb el suport d' ICAA i ICEC, i la col·laboració de l’Ajuntament de la Torre de Capdella, i serà distribuïda per A Contracorriente Films.
 

Un film amb influència pallaresa

 
El títol de la pel·lícula és molt pallarès. Trapé va explicar que el va treure del llibre de l'escriptor pallarès Pep Coll, Guia Dels Indrets Mítics i Llegendes Del Pallars Jussà, on narra unes llegendes que diuen que al llarg de la Vall Fosca hi ha unes esquerdes on s'amaguen els Encantats, petits éssers atrapats allà a dins i que solament es poden veure quan surten a la nit a estendre la roba.

La directora va recalcar també que el nom de la pel·lícula no fa referència al pic dels Encantats del Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici. "Hi ha moltes llegendes relacionades amb la natura", destacava.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació