Dissabte, 20 d'abril de 2024

Najat Driouech defensa les polítiques d’habitatge com l’eina per frenar el despoblament de les zones rurals

La membre d'ERC ha visitat el Pallars Jussà aquest dimecres per donar suport a les candidatures de Tremp i la Pobla de Segur

Pallars Digital la Pobla de Segur | 18 de maig de 2023 a les 11:06
La diputada amb els membres de la llista d'ERC Tremp | ERC Alt Pirineu
La secretària de drets socials, habitatge i ciutadania d’Esquerra Republicana, Najat Driouech ha visitat aquest dimecres Pallars Jussà en el marc de la campanya electoral per a les eleccions municipals del 28-M. En primer lloc, s’ha reunit amb el candidat republicà i alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró i amb bona part de la seva candidatura.

Després de passejar pel mercat poblatà i intercanviar opinions amb tots els veïns i veïnes del municipi, Najat ha explicat que per Esquerra Republicana de Catalunya "les polítiques d’habitatge són un eix cabdal". " Hem de facilitar que tothom pugui tenir accés a un habitatge digne; a més, estem treballant per evitar el despoblament de les zones rurals", ha afegit.
 
Per la seva banda, Marc Baró ha manifestat respecte a la llista d’ERC que "som un col·lectiu divers i cohesionat que vol representar la Pobla tal com és, amb una manera diferent de fer política basada en el republicanisme i el bé comú".

Per la tarda, Drouech s’ha reunit amb la l’actual alcaldessa i cap de llista dels republicans a Tremp, Maria Pilar Cases, i amb part del seu equip per tractar les polítiques de cohesió social del municipi. En aquest sentit, la diputada ha declarat que "hem d’apostar per polítiques d’igualtat que garanteixin que totes les persones puguin viure dignament amb les mateixos drets i oportunitats, vinguin d’on vinguin, amb independència d’edat, orientació sexual o identitat de gènere", ha afirmat la diputada.
 
També ha tingut l’oportunitat de visitar les recentment rehabilitades adoberies de Tremp i de reunir-se amb la candidatura d’ERC Tremp i amb persones de diferents comunitats per conversar i debatre temàtiques socials quotidianes que afecten a tothom. Entre els temes tractats s’ha parlat de crear cementiris per altres sensibilitats religioses i d’integrar les festes d’altres cultures a la vida local del municipi.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació