Divendres, 26 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla guanya al Solsona B (2-0) i el FC Rialp cau golejat a Torres de Segre (7-0)

En bàsquet, victòria ajustada del CB Tremp a Torà (61-68) i tercera derrota consecutiva del CB Sort a Torrefarrera (75-53)

Tomàs Garcia Espot la Pobla de Segur | 16 de maig de 2023 a les 08:35
Els poblatans sumen tres victòries consecutives que mantenen vives les opcions d'ascens | Ariadna Cabrero
Quan falten quatre jornades per acabar la lliga, el CF Pobla no renuncia a assolir el liderat de Tercera Catalana, actualment a sis punts. Els poblatans van encadenar diumenge la tercera victòria consecutiva contra un Solsona B amb només 10 jugadors. Tanmateix, els visitants van ser un autèntic os dur de rosegar, i la primera part va acabar sense gols i amb poques ocasions.

A la represa, unes mans clares dins de l'àrea van propiciar que Albert Turch avancés el Pobla des dels 11 metres al minut 54. Finalment, i després d'una momentània revifalla en atac d'un Solsona totalment exhaust, el veterà Oriol Plancheria feia el segon i definitiu gol a 15 minuts pel final. Tres punts més, doncs, que situen els poblatans segons a la taula, i encara amb opcions d'ascendir a Segona Catalana.

Per la seva banda, a Quarta Catalana, el FC Rialp va fimar dissabte un dels pitjors partits de la temporada. Amb només 11 jugadors, els homes de Pito Pasqual visitaven Torres de Segre, on als primers 45 minuts ja perdien per 4 a 0. Al segon temps, la dinàmica no va canviar, i els locals ampliaven la golejada amb dos dianes més, prèvies al gol en pròpia d'Albert Caselles, que sentenciava el 7 a 0 final.

Mentrestant, el CB Tremp continua sent, amb diferència, l'equip més amb forma de la seva categoria. Tot i el resultat ajustat, aquest diumenge els trempolins han superat el Torà per 61 a 68 en un partit on el segon quart va ser clau. El parcial d'11 a 23 va donar als de Diego Roldán l'avantatge suficient per mantenir-se al davant en el marcador durant tot el matx.

En l'apartat anotador, Conti va tornar a sobresortir amb 24 punts, seguit de Jordi Lloan, amb 14, i d'Eudald Fumàs, amb 12 punts. A manca de dos jornades per al final de la fase regular, els de la capital del Jussà són líders indiscutibles. En total, 25 victòries i només tres derrotes que situen als trempolins com a clars favorits per als play-offs d'ascens.

En l'altra cara de la moneda, el CB Sort prolonga la mala ratxa després de perdre per 75 a 53 a la pista del Torrefarrera. Els del Pallars Sobirà van anar sempre per darrere en el marcador, malgrat acostar-se lleugerament durant el tercer període. Ja són tres les derrotes consecutives, que deixen al Sort vuitè a la taula amb 44 punts

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B