Divendres, 26 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp certifica el descens a casa (0-3) i el CF Pobla guanya per la mínima a Vilanova de l'Aguda (0-1)

En bàsquet, el CB Tremp s'imposa al Seròs (79-60) i segona derrota consecutiva del CB Sort contra l'Artesa (57-66)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 8 de maig de 2023 a les 07:56
Els poblatans van imposar-se amb gol de falta d'Albert Soto | CF Pobla
El CF Tremp ja ha deixat de ser, oficialment, equip de Segona Catalana. Els trempolins han jugat aquest diumenge el darrer partit de la fase de permanència a casa, malauradament amb el descens ja consumat des de fa dies. Els d'Albert Segués s'han acomiadat de la categoria amb derrota contra l'Alcarràs, que va colpejar abans del descans. A la represa, els visitants van augmentar l'avantatge amb dos gols de penal, als minuts 47 i 89, certificant el 0 a 3 final.

Amb les dades sobre la taula, la dels trempolins ha sigut una temporada per oblidar. Només han pogut sumar 12 punts en els 26 partits disputats. Tan sols tres victòries, tres empats, i 20 derrotes que reflecteixen una campanya que es va tòrcer des del principi. Les diverses baixes a l'equip, abans i després de començar el curs, han sigut determinants en el joc i la manca d'efectivitat. De cara al curs que ve, a Tercera Catalana, sense dubte caldrà renovar i consolidar el compromís, tal com van expressar des del propi equip del Jussà.

Victòria de mèrit contra un equip intens

Per la seva banda, el CF Pobla va imposar-se diumenge per la mínima al camp del Vilanova de l'Aguda. Partit difícil per als poblatans, amb un equip intens al davant que no li va posar les coses fàcils. La igualtat es va mantenir fins a la darrera mitja hora de partit, quan un solitari gol de falta d'Albert Soto va donar la victòria als blanc-i-vermells. Malgrat la pressió i els pocs efectius, l'equip poblatà és tercer a sis punts del líder, i a cinc partits d'aconseguir el liderat, o bé d'acabar la temporada amb el cap ben alt.

Mentrestant, el FC Rialp va sumar un empat a casa del Verdú-Cercavins. Els del Pallars Sobirà van avançar-se al minut 30 gràcies a Albert Gironès, però al minut 54, els locals aconseguien empatar. Als darrers minuts, i malgrat comptar amb un home menys arran de l'expulsió per doble groga de Gironès, els de Rialp van saber mantenir el tipus per no deixar escapar el punt.

Recta final cap als play-offs

En bàsquet, el CB Tremp va sumar la victòria número 24 a la lliga contra el Seròs per 79 a 60. Els trempolins, líders indiscutibles a la lliga, van dominar i dur la iniciativa durant tot el partit sense donar opció al rival. Txema va ser el màxim anotador amb 26 punts, seguit dels 18 de Jordi Lloan. A manca de tres partits per acabar la fase regular, els de la capital del Jussà es consoliden com a màxim aspirant al títol i l'ascens a Tercera Catalana.

En l'altra cara de la moneda, el CB Sort va encadenar la segona derrota consecutiva. Els del Pallars Sobirà van caure a casa per 57 a 66 contra el Ceng d'Artesa de Segre. Malgrat una primera meitat igualada, el tercer quart va ser un monòleg dels visitants, que van firmar un parcial de 12 a 23. Al tram final els pallaresos van retallar distàncies, però l'esforç i els 16 punts d'Eduard González no van ser suficients per capgirar el marcador. El Sort és ara setè amb 43 punts.

Finalment, el Pàdel Pallars A ha sumat una nova jornada en verd després de guanyar al Mollerussa per 3 a 0. Un resultat que els permet continuar líders del grup C de Segona Catalana. Per la seva banda, l'equip B va perdre pel mateix resultat contra l'Artesa de Lleida, en un partit, però, de màxima igualtat, i que es va decidir als tie breaks. Així i tot, el conjunt pallarès es manté quart a la taula, en posicions de play-offs.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Permanència
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B