Dimarts, 23 d'abril de 2024
subscriptors

Sorteig abril: Ja coneixem els guanyadors de les dos visites guiades per a grups a l'Ecomuseu!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 28 d'abril de 2023 a les 12:05
Gaudeix amb Pallars Digital de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu | Ecomuseu/PD
Ja coneixem el nom dels dos guanyadors del sorteig de subscriptors del mes d'abril, consistent en dos visites guiades per a grups de màxim cinc persones a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, han estat Eugeni F. (Tremp) i Aleix G. (Sort). Enhorabona!
 

Patrimoni pallarès reconegut amb la Creu de Sant Jordi


Casa Gassia és la seu de l’Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Situada a Esterri d'Àneu, és una casa típica pallaresa, que manté la seva estructura original, mostrant la vida familiar i de l’espai domèstic en aquestes valls pirinenques durant la primera meitat del segle XX.

A partir de les unitats d’exposició que s’ofereixen, poden veure’s les activitats realitzades a l’interior d’una casa, les relacions que s’establien entre els membres que l’habitaven, com es repartien les tasques i les responsabilitats domèstiques i com es concreten els principals factors de canvi des de llavors fins ara.
 

L’equip humà de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Foto: Ecomuseu


Per "el seu treball de recuperació, restitució i difusió de l’etnografia de les Valls d’Àneu i de la resta del Pallars i pel seu compromís amb l’entorn", l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu va ser reconegut l'any 2020 amb la Creu de Sant Jordi. Sens dubte, un dels espais imprescindibles del Pallars que ara pots gaudir amb el diari de les comarques pallareses.

Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari. Hi han participat un total de 130 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital

Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 
 

Proper sorteig: maig


El proper sorteig tindrà lloc el mes de maig, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de maig. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació