Dijous, 25 d'abril de 2024

«Sumem per Tremp» presenta la seva llista reivindicant una política «pel bé comú»

Els comuns han donat a conèixer les bases de la seva candidatura, que encapçala Diego Palomares, des del poble d'Eroles

Pallars Digital Eroles | 29 d'abril de 2023 a les 08:45
Imatge de la presentació de 'Sumem per Tremp' a Eroles | En Comú Podem
Sumem per Tremp, la nova candidatura vinculada a En Comú Podem que concorrerà a la capital del Pallars Jussà, ha presentat la llista, encapçalada per Diego Palomares, amb què es presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig.


La candidatura s'ha presentat aquest divendres al migdia a Eroles, el nucli del municipi trempolí on resideix Palomares, des d'on ha reivindicat poder fer una política municipal "diferent" i que tingui present “el bé comú per sobre dels privilegis i els interessos de sempre”.

Palomares, acompanyat per la número 2 de la seva llista, Carolina Marín, ha volgut fer la seva presentació des del davant de l’església d’Eroles, poble situat a 14 quilòmetres de Tremp, per reivindicar les problemàtiques particulars dels 29 nuclis que integren un dels municipis més extensos del país, amb 302,5 quilòmetres quadrats.

En el seu discurs, Palomares ha reivindicat “un Pirineu viu, on hi hagi igualtat d’oportunitats per a tothom”. En una línia similar també s’ha expressat Marín, que s’ha mostrat “il·lusionada” davant la perspectiva “de poder transformar la situació actual empenyent des de baix”.

Per la seva banda, el diputat d’En Comú Podem, David Cid, ha fet costat a Palomares i el seu equip, que també ha comptat amb l’escalf de la portaveu de la formació a l’Alt Pirineu i Aran, i també membre de la candidatura, Txell Teruel, i del portaveu d’ECP a les Terres de Lleida, Jaume Moya.
 

Diego Palomares, durant la presentació de la llista que encapçala, a Eroles. Foto: En Comú Podem



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació