Divendres, 3 de maig de 2024
Esports

El CB Tremp s'imposa al Sort en el derbi pallarès (83-72)

En futbol, triple derrota de Tremp, Rialp i Pobla, que s'allunya encara més del liderat de Tercera Catalana

Tomàs Garcia Espot Tremp | 24 d'abril de 2023 a les 08:50
Tremp serà la seu de la final a quatre per segon any consecutiu | CB Tremp
El Club Bàsquet Tremp s'ha imposat de nou en el derbi pallarès contra el Sort disputat durant la diada de Sant Jordi. Els del Pallars Jussà han fet valer la seva superioritat, marcant distàncies des d'un principi gràcies a un bon primer quart, tot i que els del Pallars Sobirà s'han resistit a donar el partit per perdut.

Pel conjunt trempolí han destacat Txema, autor de 22 punts, i Jordi Lloan, amb 20. Pel Sort, Joel Font n'ha anotat 26, i Eduard González 22. Uns registres anotadors, però, que no han impedit la victòria final per 83 a 72, i que ha estat "curta pel que hauria d'haver sigut", tal com ha explicat a Pallars Digital un membre de l'staff tècnic del Tremp.

Dos punts més, doncs, per als de Diego Roldán, que sumats a la victòria dissabte contra el Ceng d'Artesa per 67 a 30, consoliden els trempolins en la primera posició de la taula. Per la seva banda, el Sort també guanyar, en aquest cas l'Alpicat C per 65 a 57, i que situa als del Sobirà cinquens amb 27 punts. Tot plegat, quan resten només quatre jornades per finalitzar la fase regular. Enguany, Tremp repetirà com a seu de la final a quatre.

Continua la mala ratxa en futbol

Mentrestant, en futbol, dinàmica completament contrària, on els tres equips pallaresos han viscut una autèntica jornada negra. Per una banda, el CF Tremp, que dissabte va tornar a caure en una fase de permanència on ja no té res a dir. Amb només deu homes i el descens consumat, els trempolins van caure per 1 a 2 contra el Castellserà. Els dos gols locals van arribar en dos minuts a la segona meitat, i el Tremp només va poder retallar distàncies amb un gol d'Edu Serra al minut 81.

Per la seva banda, el CF Pobla continua la seva mala ratxa, i dissabte va perdre per 2 a 0 al camp de l'Andorra B. Després d'una primera part igualada, els poblatans encaixaven dues dianes en pocs minuts, i veien com els andorrans es feien amb el domini total del partit, marcat de nou, segons el Pobla, per una actuació arbitral "lamentable". Resultat pobre, doncs, que fa caure als pallaresos fins a la sisena posició, ara a vuit punts del líder.

Pel que fa al FC Rialp, tampoc va poder endur-se els tres punts de Benavent de Segrià, on va perdre per 2 a 1. Tot i el gol inicial d'Albert Gironès, a la segona meitat els lleidatans van aconseguir capgirar el marcador, primer al minut 55, i finalment amb una diana quan faltaven tres minuts pel final.

Nova jornada en verd per al pàdel pallarès

Finalment, el Pàdel Pallars ha sumat una nova jornada en positiu, amb victòries dels seus dos equips. El primer es va imposar 0 a 3 contra el Pàdel Trevol A, i continua líder del grup C de Segona Catalana. Tampoc va fallar l'equip B, que va guanyar pel mateix resultat al Cervera, i ara és tercer del grup B de Tercera Catalana.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Permanència
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B