Dijous, 25 d'abril de 2024
Esquí de muntanya

Marc Ràdua i Aina Garreta, campions d'Espanya per equips d'esquí de muntanya

S'han imposat en categoria Sènior i U18 respectivament en la competició celebrada a l'estació andalusa de Sierra Nevada

Jordi Ubach Llorens Sierra Nevada | 4 d'abril de 2023 a les 13:22
Marc Ràdua, al centre de taronja, celebrant el triomf | FEDME
Marc Ràdua i Aina Garreta, del Club Esquí Pobla de Segur (CEPS), s'han proclamat aquest passat cap de setmana campions d'Espanya per equips d'esquí de muntanya, cadascú en la seva categoria, en la competició celebrada a l'estació andalusa de Sierra Nevada. Marc Ràdua fent parella amb Albert Pérez, en la categoria Sènior, i Aina Garreta amb Erola Rocias, a la categoria U18.

Tant Ràdua com Garreta, amb les seves respectives parelles, s'han emportat la prova gràcies a un ritme molt sòlid sobre el recorregut i en què han destacat sobre la resta de competidors. Les proves s'han disputat entre l'estació d'esquí i un sector de fora de pista per cotes superiors de les muntanyes de la serralada granadina. Ha comptat amb unes condicions de neu molt canviants que han fet molt tècnic l'itinerari.

Marc Ràdua, a més, també ha aconseguit la tercera posició en la modalitat relleus de la categoria Sènior, en aquest cas fent equip amb Oriol Oliver i Ares Torra. Els també catalans Maria Costa, Ot Ferrer i Albert Pérez s'han endut la primera posició d'aquesta modalitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació