Diumenge, 28 d'abril de 2024

Gerard Sabarich optarà a la reelecció a Rialp amb una llista independent que sumarà per Junts

La candidatura estarà formada per 13 membres, tindrà diverses cares noves, i es presentarà sota el nom de 'Junts per Rialp'

Jordi Ubach Llorens Rialp | 4 d'abril de 2023 a les 11:48
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, en una imatge recent | Arxiu
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, optarà a la reelecció als comicis municipals del 28 de maig amb una llista formada per independents però que sumaran per Junts al consell comarcal i a la Diputació. Així s'ha decidit en una reunió celebrada el passat divendres pels membres de la candidatura i així ho ha confirmat en declaracions a Pallars Digital el mateix Sabarich, que s'ha mostrat esperançat en mantenir la confiança dels veïns.

Segons l'actual alcalde, la llista estarà formada per 13 membres, tindrà diverses cares noves i es presentarà sota el nom de Junts per Rialp amb la intenció de reeditar el govern. Sabarich ha explicat que Rialp té "projectes pendents" que no s'han pogut desenvolupar amb normalitat a causa de la Covid-19, una pandèmia que, segons assegura, "ha marcat els darrers quatre anys de legislatura". 

Junts per Rialp, doncs, competirà al municipi amb ERC, formació que compta com ara fa quatre anys amb Dani Llopis com a cap de llista. Actualment Junts té majoria absoluta al consistori amb cinc regidors, mentre que ERC disposa dels dos restants. 

Sabarich és alcalde de Rialp des de l'any 2007, ha estat diputat provincial durant dues legislatures i el 2019 va ser president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà durant uns mesos, fins que la presentació d'una moció de censura va fer president Carles Isus


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació