Dijous, 25 d'abril de 2024
música

El FeMAP programa 17 concerts al Pallars en la seva 12a edició

El certamen, del 7 de juliol al 20 d'agost, oferirà actuacions en 13 municipis pallaresos, amb el de Farrera com la novetat d'enguany

Pallars Digital Pallars | 21 de març de 2023 a les 10:57
Un concert de la 11ª edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus | A. Lijarcio / ACN
La 12a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) comptarà amb un total de 54 concerts de 22 grups i solistes que es podran veure en 40 municipis de Catalunya, Andorra i la Catalunya del Nord. Al Pallars enguany se celebraran fins a 17 actuacions, que tindran lloc en 13 municipis de les comarques pallareses. A més, el certamen continua creixent territorialment, ja que incorpora noves actuacions a Farrera, Montferrer i Castellbò (Alt Urgell) i Sant Julià de Lòria (Andorra).

El festival s'inaugurarà el divendres 7 de juliol i s'allargarà fins al 20 d’agost i la programació ja es pot consultar a través de la pàgina web. L'organització segueix apostant pels Concerts amb Gust, atesa la bona rebuda de la passada edició. Així, fins a nou actuacions es faran enguany al migdia, les quals oferiran una degustació de productes de km 0.

En aquesta mateixa línia, hi haurà una quarantena d'activitats complementàries que es duran a terme de forma prèvia al concert per promocionar el patrimoni local, gastronòmic, cultural i natural del Pirineu.

Aquestes consistiran, entre d'altres, en visitar diverses esglésies i conèixer la història dels municipis, passejades naturalistes o amb barca i les ja citades degustacions, que tenen com a objectiu donar suport als productors i elaboradors locals dels municipis pirinencs i apostar pel desenvolupament integral del territori.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació