Divendres, 19 d'abril de 2024
vandalisme

Cremen de matinada els cartells del 8-M de l'Institut de la Pobla de Segur

El centre assegura que l'acte vandàlic hauria pogut provocar un incendi a l'edifici i fa una crida a la ciutadania per identificar els responsables

Pallars Digital La Pobla de Segur | 18 de març de 2023 a les 21:41
Imatge dels cartells del Dia de la Dona calcinats | Institut de la Pobla de Segur
L'Institut de la Pobla de Segur ha sigut víctima aquest dissabte de matinada d'un acte vandàlic que hauria pogut comportar greus conseqüències. Al voltant de les 6:30h, algú ha entrat al recinte i ha calat foc als cartells i a les pancartes -penjades a l'entrada-, que els alumnes del centre van elaborar durant el passat 8-M, durant la celebració del Dia Internacional de la Dona. 
 

Des de l'Institut han condemnat els fets, qualificant-los com un "atac greu contra la llibertat d'expressió", alhora que lamenten que el foc hauria pogut provocar un incendi a l'edifici. En aquest sentit, des del centre han demanat la col·laboració ciutadana per a identificar els responsables.

Per aquest motiu, han fet una crida perquè tothom que disposi d'informació sobre la identitat dels possibles responsables es posi en contacte amb l'institut a través del telèfon 634 770 418 o escrigui al correu director@institutpobladesegur.net.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació