Divendres, 19 d'abril de 2024
vaga

El Consell del Sobirà lamenta les conseqüències de les aturades a Espot i Port Ainé

Hostalers, escoles d'esquí i empreses de lloguer de material s'han mostrat molestos per la "mala imatge" que dona la vaga

Pallars Digital Sort | 13 de març de 2023 a les 11:16
La cafeteria de Port Ainé buida durant l'aturada parcial de divendres passat | M. Lluvich / ACN
Representants del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, entre ells el seu president, Carles Isus, s'han solidaritzat amb els empresaris que s'han vist afectats per la convocatòria de sis jornades de vaga dels treballadors de les estacions d'Espot, Port Ainé i La Molina, propietat de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

 
Els membres de l'ens comarcal lamenten la situació i s'han compromès a traslladar a les diverses parts les preocupacions dels sectors d'hostaleria i restauració, escoles d'esquí i snowboard i empreses de lloguer de material, entre d'altres.
 
De fet, entre tots aquests sectors afectats s'ha creat un "malestar general" tant pels efectes econòmics com per la "mala imatge" que creuen que suposen les aturades parcials. Per aquest motiu, s'insta a tornar a la taula de negociació i a desconvocar les aturades previstes per aquest cap de setmana.

Representants del consell comarcal van rebre a diversos empresaris que s'han vist perjudicats per la vaga dissabte passat. A la trobada es va parlar de les repercussions que tenen les aturades en les empreses externes vinculades a les estacions, les quals, segons han expressat, no poden tenir "veu pròpia" en les negociacions.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació