Dimecres, 24 d'abril de 2024
Música

Tomàs triomfa en la seva estrena a «Eufòria» amb un clàssic d'Elvis Presley

El jove d'Araós convenç jurat i públic amb una impecable interpretació de 'Suspicious Minds'

Jordi Ubach Llorens Araós | 11 de març de 2023 a les 08:53
En Tomàs durant la seva actuació cantant Elvis Presley | TVC
Tomàs Guzmán, el concursant pallarès d'Eufòria, s'ha estrenat al programa amb molt bon peu. El jove de 17 anys d'Araós ha encisat jurat i públic amb una brillant interpretació de Suspicious Minds, un clàssic d'un dels seus grans ídols, Elvis Presley. La bona actuació damunt l'escenari ha permès en Tomàs seguir almenys una setmana més al programa, que ahir es va saldar amb l'eliminació de tres concursants.
 
 Recupera sencera la primera actuació d'en Tomàs a Eufòria

En Tomàs, recordem, és un dels 16 escollits d'entre 2.300 aspirants per participar a la segona edició d'Eufòria, el concurs de talents musical de TV3 presentat per Marta Torné i Miki Núñez que en aquesta segona edició espera repetir l'èxit rotund assolit en la primera temporada.


El programa


El funcionament d'Eufòria és senzill: 16 concursants competeixen per convertir-se en l'artista més complert de Catalunya. Per això, han de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys, però també dominant l'expressió corporal. El resultat d'aquesta feina d'equip es pot veure per TV3 cada nit de divendres amb les actuacions en directe de tots els concursants.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació