Dijous, 25 d'abril de 2024
accident

Ensurt a Rialp per un conductor indisposat que va perdre el control del camió

Només s'han hagut de lamentar danys al mobiliari urbà i a un altre vehicle, mentre que cap persona va resultar ferida

Pallars Digital Rialp | 9 de març de 2023 a les 11:11
Imatge del camió implicat en l'accident | Cedida
El conductor d'un camió que s'havia indisposat ha provocat aquest dimecres un bon ensurt al poble de Rialp. Mentre circulava pel centre del poble, l'home ha perdut el control del vehicle a l'altura del carrer del Tornall i de l'avinguda del Riu, i ha topat lateralment amb un altre cotxe i amb diversos elements del mobiliari urbà. 
 
Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat efectius dels Bombers, dels Mossos d'Esquadra i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que han pogut atendre el conductor, al mateix temps que es procedia a regular i després a normalitzar el trànsit en aquest punt de la carretera C-13. En les tasques també hi ha participat la mateixa brigada municipal de Rialp.
 

L'accident ha provocat diverses destrosses a l'alçada de la plaça del Tornall. Foto: Cedida

 
Afortunadament, cap persona ha resultat ferida arran d'aquests fets, i només s'han hagut de lamentar danys materials, com per exemple en una barana de la plaça del Tornall o en un parterre de flors del mateix lloc, a banda dels ocasionats en l'altre vehicle amb qui ha topat el camió en el moment de l'accident.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació