Dilluns, 6 de maig de 2024
Esports

El CF Tremp acaba cuer perdent contra el Torrefarrera (1-3) i el CF Pobla supera el Vilanovenca (3-0)

En bàsquet, el CB Tremp s'imposa al Vallfogona (59-96) i el CB Sort suma una nova victòria a Alcarràs (42-88)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 6 de març de 2023 a les 08:39
Els trempolins no han pogut sumar cap victòria a casa durant aquesta temporada | TGE
La fase regular a Segona Catalana ha arribat a la seva fi amb un CF Tremp que no ha pogut oferir la seva millor versió. Els trempolins han caigut contra el Torrefarrera aquest diumenge al Pedrasanta per 1 a 3, en un partit força igualat i intens durant la primera meitat, però on no han sabut trobar el camí de porteria. A la represa, els d'Albert Segués han sortit adormits, i el rival ho ha aprofitat per avançar-se al marcador al minut 47 per mitjà d'Hector Tomàs, i per rematar de nou 12 minuts després gràcies a Guillem Izquierdo.

El Tremp, però, no s'ha donat per vençut, i Lluís Llovet ha retallat distàncies per als del Jussà al 69. Malauradament, la reacció blanc-i-negra no s'ha consumat, i en un contraatac al darrer minut, el Torrefarrera ha sentenciat el matx, que deixa als trempolins cuers de la categoria amb 9 punts, i a les portes d'un difícil play-out de salvació. Una eliminatòria que encararan "de la millor manera que puguem", tal com ha declarat a Pallars Digital el capità del Tremp, Miki Sirvant.

Victòria treballada malgrat les baixes

A Tercera Catalana, el CF Pobla continua imbatut al seu nou camp, on aquest diumenge, i tot i les múltiples baixes, s'ha imposat a un complicat Vilanovenca. El rival, expert en les pilotes aèries, no ha aconseguit sorprendre els de Santi Fité, que al minut 16 s'avançaven gràcies a un bon gol de falta de Miki Molleví. Cinc minuts després, però, el porter Dani Bellera marxava lesionat amb un esquinç al turmell després de la trepitjada del rival, fet que va obligar l'isonenc Javi González a enfundar-se els guants per enèsim cop davant la manca de porter suplent.

Tot i aquest contratemps, el Pobla va mantenir-se sòlid en defensa, encara que patint per aturar les escomeses visitants. Els intents d'aproximació del Vilanovenca es van saldar amb dues escapades per banda esquerra que els poblatans no van desaprofitar. Marc Perati va rematar primer al minut 68, mentre que el jove cadet Filip va sentenciar al 89. Amb aquesta nova victòria, tretzena de la temporada, els blanc-i-vermells són quarts a la lliga i a sis punts del líder.

Tot i les baixes i els contratemps, els poblatans van dominar el partit Foto: TGE

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp va deixar escapar dos punts durant la segona meitat després d'anar guanyant al Cervera B per 1 a 3 a les portes del descans. Albert GironèsJan Roqué Ignasi Planas havien avançat l'equip del Sobirà, però a la represa el guió va canviar. El filial cerverí va fer bo el gol abans de la mitja part, i al minut 60 aconseguien igualar el marcador d'un partit que tenien perdut.

El bàsquet continua disparat

Pel que fa al bàsquet pallarès, el Natural Optics Pallars Tremp va sumar la divuitena victòria en lliga després de desfer-se amb solvència del Vallfogona per 59 a 96. Els de Diego Roldán van exercir un domini clar i absolut durant tot el partit, i Conti va liderar anotant 29 punts, seguit de Txema amb 18 i del capità Ruben Rodríguez amb 12. Els trempolins continuen líders indiscutibles.

Tampoc afluixa el CB Sort, que també va guanyar amb comoditat l'Alcarràs per un escandalós 44 a 88. Una victòria aclaparadora, on els del Pallars Sobirà no van donar cap opció al rival. Joel Font va ser el màxim anotador del matx amb 26 punts, juntament amb Eduard Gonzàlez, amb 19, i Pau Carracelas, que en va fer 11. Els de Sort són cinquens a la lliga amb 13 victòries i 32 punts sumats.

Finalment, el Pàdel Pallars ha patit aquest diumenge la segona derrota del seu equip B a Tercera Catalana, on va caure per 1 a 2 contra l'Urban Sport.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B