Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

Sorteig febrer: Forfet de dia per a dues persones per esquiar a Tavascan!

Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 10 de febrer de 2023 a les 14:26
Gaudeix amb Pallars Digital d'un dia de neu a Tavascan | Tavascan/PD
Estem en plena temporada d'hivern i és per aquest motiu que aquest mes de febrer sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital un forfet de dia per a dues persones per esquiar a l'estació de muntanya de Tavascan!

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja estan subscrites al diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de febrer. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador o guanyadora. Molta sort!
 

Tavascan, una estació polivalent


Tavascan és una estació de muntanya situada a l’extrem nord occidental de l'Alt Pirineu, just a l’epicentre del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un dels seus gran avantatges és la seva polivalència, ja que no només destaca per ser una petita estació d’esquí alpí i nòrdic, sinó també per moltes d'altres activitats hivernals com el freeride o esquí extrem, excursions amb raquetes, l’esquí de muntanya o l’alpinisme.
 

Uns esquiadors gaudint de la neu a l'estació de Tavascan. Foto: Tavascan


Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 
  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació