Dissabte, 20 d'abril de 2024
premi

Sort s’afegeix al reconeixement a Teresa Cotonat per la seva tasca com a pediatra

La pediatra pallaresa va ser condecorada dilluns per la ministra Carolina Darias amb la Creu de l’Ordre Civil de Sanitat

Pallars Digital Sort | 3 de febrer de 2023 a les 10:00
Cotonat durant l'entrega de la medalla per part del Ministeri de Sanitat | Ministeri de Sanitat
L’Ajuntament de Sort s'ha volgut sumar al reconeixement públic d'una de les seves filles més predilectes, la doctora Teresa Cotonat Vives, que aquest dilluns va ser reconeguda amb la Creu de l'Ordre Civil de Sanitat per la seva trajectòria com a pediatra a l'illa canària d'El Hierro.

El consistori ha felicitat Cotonat, coneguda a l'illa com "Teresa la pediatra", pels seus mèrits, professionalitat, dedicació i atenció als nens i nenes d'El Hierro. A més, l'ajuntament pallarès ha volgut destacar les seves arrels al municipi, concretament a la històrica casa Burella, d'on és filla. Una felicitació que també ha fet extensiva a la seva família i amistats.

En paraules del Ministeri de Sanitat, la condecoració, que li va ser concedida per la mateixa ministra, Carolina Darias,  respon a "ser un referent a El Hierro per la seva entrega i vocació assistencial a la població pediàtrica de l’illa, mostrar un incondicional suport als seus companys d’Atenció Especialitzada i col·laborar altruïstament en l’atenció als menors migrants que arriben allí".

L'acte de reconeixement a Teresa Cotonat també va comptar amb la participació del president de les Canàries, Ángel Víctor Torres, i del conseller de Sanitat, Blas Trujillo, així com d'altres autoritats insulars. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació