Dissabte, 20 d'abril de 2024
Rescat

Troben sa i estalvi un veí de 71 anys d'Isona desaparegut aquest dimarts al vespre

L'home s'havia quedat tancat en una era del poble i va ser localitzat per un veí que participava en les tasques de recerca

Tomàs Garcia / Jordi Ubach Isona | 25 de gener de 2023 a les 09:31
Vista del poble d’Isona, en imatge d’arxiu | Ajuntament d'Isona i Conca Dellà
Els Bombers han trobat sa i estalvi el veí de 71 anys d'Isona desaparegut des de dimarts a la tarda. Segons ha confirmat a Pallars Digital l'alcaldessa del municipi, Rosa Amorós, l'home va poder ser localitzat en una era del poble al voltant de les 22:15 hores.

Tal com explica Amorós, el veí havia entrat en aquest recinte per la porta del darrere, prop del parc d'Isona, però ja no va poder sortir-ne per l'accés davanter, que dona al carrer Sant Sebastià. Dues hores després de la seva desaparició, i alertats per la família, es van activar nou dotacions dels Bombers, entre les quals el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) i la unitat canina, que van participar en les tasques de recerca.

Al dispositiu, però, també hi van col·laborar multitud de veïns i veïnes d'Isona. De fet, com ha declarat l'alcaldessa, va ser un veí qui va localitzar l'home després de mirar per damunt la porta de l'era, i que en veure'l, va donar l'alerta.

El veí desaparegut, que tot apunta que s'hauria desorientat, va poder sortir del lloc pel seu propi peu, i posteriorment, va ser traslladat a l'ambulatori mèdic. Després d'aquest feliç desenllaç, Rosa Amorós ha volgut lloar el "gran desplegament veïnal" que va sortir al carrer, així com l'esforç dels Bombers Voluntaris d'Isona, que també van participar en la recerca.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació