Dimarts, 23 d'abril de 2024
Dis la teva!

Mala experiència en un centre educatiu de Tremp

Carta al director d'una lectora del diari

Opinió Pallars | 23 de gener de 2023 a les 16:04
Motxilles i abrics al penjador d'una escola | Arxiu
Senyor director,

Sóc una dona amb discapacitat. Tinc dos fills i ara que són grans vull expressar tot el que sento que ens van fer al col·legi Maria Immaculada de Tremp.

Tot i que la directora era bona, amb nosaltres ho va fer malament. Professors i nens els van fer bullying a tots dos. No m'he sentit acompanyada pels professionals i sento que els professors els enfonsaven més que recolzar-los. Si ets professor o professora, t'ha d'agradar el teu ofici, perquè si no t'amargues a tu mateix i amargues els xavals.

Quan passaven situacions "greus" que implicaven els meus fills, no em deien res, i només m'avisaven quan eren ells els que es portaven malament.

No em van trucar quan un dels meus fills va patir com un atac, i quan vaig arribar a l'escola a buscar-lo, me'l vaig trobar que li sortia la bava de la boca. Sento que m'haurien d'haver avisat abans.

Un cop un nen va fer mal al meu fill i el pare del nen no es va disculpar, ni tampoc la directora va fer res.

Em vaig sentir tractada com si fos ximple.

Anònim
 
 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació