Dissabte, 20 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla estrena el camp nou golejant per partida doble (7-1 i 5-1) i el CF Tremp no pot amb l'Alcarràs (3-1)

En bàsquet, el CB Tremp supera el Sícoris (68-47) i el CB Sort s'imposa al Torà (68-51)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 23 de gener de 2023 a les 08:11
Chua va tenir l'honor de marcar el primer gol al nou camp del Pobla | AJC
Han passat dos anys, tres mesos i 16 dies, però finalment aquest divendres el CF Pobla va poder estrenar el seu nou camp. I ho va fer de la millor manera, golejant al Butsènit per 7 a 1 en el matx ajornat corresponent a la jornada 14 de Tercera Catalana. Malgrat disputar-se a les nou del vespre i amb un ambient gèlid, multitud de poblatanes i poblatans no van voler perdre's aquest partit històric

No s'havia disputat ni un minut de joc, quan una pèrdua del rival va propiciar que Chua obrís la llauna, convertint-se així en el primer jugador a marcar en el nou terreny de joc. Poc després, al minut 8, Miki Molleví ampliava les diferències després d'una bona jugada trenada per banda dreta, i abans del descans, Pepe Juangran feia el 3 a 0, que donava més seguretat als poblatans.

A la represa, el gol del Butsènit va ser un miratge i una sorpresa momentània, ja que minuts després, les dianes locals arribarien en tromba. Amb dos gols més, Chua aconseguia un hat-trick que el consolida com a màxim golejador de l'equip, mentre que Javi González Llebot també van trobar el camí de porteria.

Els poblatans ja han pogut tornar a celebrar les victòries a casa i davant la seva afició. Foto: AJC

Diumenge, el Pobla tenia una altra cita de gran importància a casa contra La Fuliola, el seu perseguidor a la lliga. La fatiga del partit anterior, però, no va impedir que els poblatans firmessin una altra gran actuació. Albert Soto va obrir la llauna al minut 9 amb un gran gol a la sortida d'un córner, i Miki Molleví feia el segon al 33, poc abans que els visitants retallessin distàncies a les portes del descans.

A la segona meitat, els poblatans no van donar marge per a les especulacions, i tot just començar, Xavi Castells va marcar un autèntic golàs de falta que va deixar palplantat el porter. A partir d'aleshores, el partit va augmentar en duresa, fet que no va impedir que els poblatans ampliessin encara més la victòria gràcies a l'encert de Joan Fontelles i del veterà Albert Turch.

Amb aquestes dues victòries, doncs, el Pobla continua la seva extraordinària bona ratxa, amb vuit partits imbatuts i 24 punts seguits que situa als de Santi Fité a la segona posició, a només quatre punts del líder, l'Oliana. Encara resta, però, una segona volta on els poblatans hauran de fer valer tot el seu potencial si volen firmar una temporada de somni davant, per fi, de la seva afició.

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp)

I a falta de cinc partits per acabar la fase regular, el CF Tremp continua sense retrobar-se amb la victòria. Dissabte, i tot i batre's l'Alcarràs, els trempolins van aconseguir avançar-se al marcador gràcies al gol de Ben Kacem al 57, que trencava les tres jornades consecutives sense anotar. Malauradament, l'alegria va durar poc, i vuit minuts després, els locals feien l'empat, mentre que al 79 i al 85 sentenciaven la victòria i la cinquena desfeta consecutiva dels trempolins, que continuen penúltims a la classificació.

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp va caure per primer cop aquest 2023 a casa de l'Agramunt B. Malgrat el gol matiner dels locals, els de Pito Pasqual marcaven el gol de l'empat al minut 13 per mitjà d'Albert Caselles. Així i tot, a la sortida del descans, el filial agramuntí feia pujar el segon al marcador, que ja no es va moure fins al final.

A post shared by FCRialp (@fcrialp)

Noves victòries per a CB Tremp i CB Sort

I en bàsquet, pocs canvis. Els equips pallaresos continuen intractables. El Natural Optics Pallars Tremp es manté líder, i dissabte va sumar la catorzena victòria a la lliga contra el Sícoris (68-47). Els de Diego Roldán no van donar opció al rival, i Ruben RodríguezTxema i Jordi Lloan van ser els màxims anotadors trempolins.

Tampoc aixeca el peu de l'accelerador el CB Pallars Sobirà, que dissabte també va aconseguir una nova victòria -la desena- contra el Torà per 68 a 51. Joel Font amb 23 punts i Eduard González amb 18, van ser els artífexs d'un gran partit on els de Sort tampoc no van donar treva al seu rival. Els del Sobirà continuen cinquens a la taula amb 25 punts sumats.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C