Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

Tornen els cicles de concerts en directe a la Fàbrica Ctretze

S'han programat un total de vuit actuacions que s'allargaran fins al 3 juny

Pallars Digital La Pobla de Segur | 10 de gener de 2023 a les 11:56
Un concert a la Fàbrica Ctretze en una imatge d'arxiu | Joan Llimiñana
La Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur, en col·laboració amb l'agència Etsona, ha tornat a programar un cicle de concerts en directe després gairebé tres anys d'absència. La famosa cerveseria acollirà des d'aquest gener i fins al 3 de juny un total de vuit actuacions de diferents grups musicals, que formaran part del renovat cicle hivern-primavera.

Malgrat fer alguns concerts esporàdics durant aquests darrers anys, els concerts en aquest local poblatà tornen trepitjant fort i ja sense restriccions, tal com celebra Abel Sánchez, responsable de la Ctretze. "Hem volgut esperar una mica que tot estigués tranquil", declara.

Sánchez també explica que "hi havia moltes ganes de tornar a la normalitat", i que enguany alguns dels concerts seran de pagament. L'objectiu, afirma, és "buscar el compromís del públic per apostar per la cultura i per la música al Pallars"
 

A l'espera de saber quins seran els concerts de pagament, la Ctretze ja ha publicat el cartell d'aquest nou cicle, que començarà el 21 de gener amb Chaqueta de Chándal. El 4 de febrer serà el torn de Marialluïsa, i l'11 d'Arroz Rojo, grup liderat pel pallarès Carlos Duran. També hi haurà presència pallaresa el 4 de març, amb el concert de Boxets, que compta amb el poblatà Marc Guàrdia com a solista.

Encara durant el març, el dia 25 Fetus pujarà a l'escenari de la Ctretze, mentre que el 15 d'abril ho faran The Sick Boys. El 13 de maig serà el torn d'Alérgicas al Polen, i finalment, el cicle d'hivern-primavera el tancarà Pirat's Sound Sistema.

Les entrades ja s'han posat a la venda aquest mateix dilluns a la Fàbrica Ctretze i a la pàgina web Pallars Click. I a banda de la música, i com ja és costum al lloc, els assistents al concert també podran gaudir de l'àmplia oferta gastronòmica de la Ctretze.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació