Divendres, 19 d'abril de 2024

El Comerç Associat de Tremp tanca amb èxit la campanya de Nadal

El colofó ha estat el lliurament del televisor que es va sortejar el dia 4 de gener, en finalitzar l'estada del trenet

Pallars Digital Tremp | 10 de gener de 2023 a les 09:37
Membres del CAT dalt del trenet urbà que s'ha utilitzat durant la campanya de de Nadal | CAT
El passat dia 4 va concloure la campanya de Nadal que ha organitzat el Comerç Associat de Tremp (CAT). La proposta de l'entitat per a aquestes festes ha estat un calendari d'activitats organitzades a l'entorn comercial i enllaçades amb un petit tren urbà, que ha funcionat des del 22 de desembre, oferint un circuit circular a la clientela dels establiments adherits al CAT.

L'últim dia de campanya va tenir lloc el sorteig del televisor entre totes les butlletes de compra recollides. El premi va ser per a Pilar Mitjana i l'establiment que el va repartir va ser la Carnisseria Castilló. El CAT celebra que aquesta campanya ha generat "molta expectació" i ha mobilitzat la ciutadania al llarg de la temporada de Nadal.

En total, entre tiquets venuts i obsequiats als clients, s'ha gaudit de 1.800 passejades. La Junta de l'associació valora positivament la campanya, que malgrat ser costosa i suposar un esforç més als comerços i serveis a l'hora de gestionar la demanda, ha afavorit la compra de proximitat i ha ajudat a fixar despesa al municipi.

El Comerç Associat de Tremp, doncs, es mostra satisfet, no només amb els resultats de la campanya, sinó també per la col·laboració que ha tingut de nombroses entitats de Tremp que han participat en diverses activitats al llarg de l'edició. És el cas de la colla de Diables lo Peirot, la Casa del Sol Naixent, el grup de gòspel Go Go Pallars o l'Orfeó de Tremp, entre altres. La campanya ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp i del Consell Comarcal del Pallars Jussà.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació