Divendres, 19 d'abril de 2024
Esports

El FC Rialp suma els tres primers punts de l'any golejant el Verdú Cercavins (5-2)

El CF Tremp suspèn el seu partit contra l'Alguaire per manca de jugadors, i el CF Pobla a causa de la pluja

Tomàs Garcia Espot Rialp | 9 de gener de 2023 a les 08:45
Els del Sobirà van aprofitar la superioritat numèrica per allunyar-se en el marcador | Maria Altieri
El FC Rialp ha sigut l'únic equip pallarès que, de moment, ha pogut debutar en aquest nou any. I els homes de Pito Pasqual ho han fet de la millor manera, golejant per 5 a 2 al Verdú Cercavins. El partit al municipal Jaume Bonell començava amb bon peu, amb un gol al minut 2 de Manu Altieri, que era respost pels rivals només cinc minuts després.

El marcador no es va moure fins al 53, quan els de Verdú van aconseguir trencar l'empat. Així i tot, i en part gràcies a la superioritat numèrica que tenien des del minut 25, els de Rialp es van saber refer. En primer lloc, amb un penal marcat per Sergi López set minuts després, i amb una diana d'Albert Gironès al 75, que tornava a capgirar el marcador.

A manca de cinc minuts pel final, els groc-i-negres encara van tenir temps d'ampliar l'avantatge més gràcies a l'encert d'Ignasi Planas des dels 11 metres i al gol de Farid. Gran resultat, doncs, per als del Pallars Sobirà, que comencen el 2023 amb bones sensacions i escalant posicions. El Rialp és ara 9è a la classificació amb 14 punts i quatre victòries sumades.

Tremp i Pobla suspenen els seus partits

Qui encara no s'ha pogut posar a prova són el CF Tremp i el CF Pobla, i per motius diferents. Per una banda, els de la capital del Jussà van haver de suspendre el seu partit a domicili contra l'Alguaire. La raó és que els blanc-i-negres no van presentar les fitxes suficients per poder disputar el matx.

Per la seva banda, l'aigua va esguerrar l'estrena del nou camp de futbol del Pobla. Els poblatans havien de disputar el seu primer partit com a local contra el Butsènit, més de dos anys després de fer-ho per últim cop. La pluja d'aquest diumenge, però, va obligar a ajornar el partit que, tal com apunten des del club, es jugarà un divendres.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C