Dimecres, 24 d'abril de 2024
desaparició

Els Mossos reprenen sense èxit la recerca del veí de Sort desaparegut el passat 25 d'octubre

L'operatiu va tornar a centrar-se en la zona de la Vall d'Àssua, el lloc on Josep Català va ser vist per últim cop

Pallars Digital Sort | 20 de desembre de 2022 a les 10:41
Un helicòpter dels Mossos en una imatge d'arxiu | Jonathan Oca
Els Mossos d'Esquadra han reprès aquest dilluns sense èxit la recerca de Josep Català, el veí de Sort desaparegut des del passat 25 d'octubre. Tal com avança Segre, al dispositiu hi van participar un helicòpter, la Unitat de Drons, així com agents de Seguretat Ciutadana, de Medi Ambient i els Agents Rurals.

Novament, la zona on s'ha realitzat l'operatiu ha sigut la Vall d'Àssua, el lloc on l'home va ser vist per últim cop. El dia de la seva desaparició, Català anava amb el seu vehicle, un Mitsubishi totterreny de color gris amb matrícula L-2437-Z. Malgrat que la recerca oficial va finalitzar a principis de novembre, els Mossos continuen la investigació per trobar possibles indicis sobre la seva ubicació, mentre que diversos veïns del Pallars Sobirà també s'organitzen setmanalment per buscar-lo.

 
Per la seva banda, recordem, la família de Josep Català també va difondre un vídeo a les xarxes socials per demanar la col·laboració dels turistes que pugessin al Pallars durant el passat pont de la Puríssima. Una petició que continua vigent, especialment a les portes de les festes nadalenques.

En aquest sentit, es demana que tothom que pugui aportar informació truqui al telèfon 619 751 036 o al telèfon d'emergències 112.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació