Divendres, 19 d'abril de 2024
violència

Demanen gairebé 10 anys de presó a una dona acusada d'agredir reiteradament l'exparella al Jussà

Els fets van passar a finals de 2021 i el judici es farà a l'Audiència de Lleida l'1 de desembre

Redacció Pallars Jussà | 25 de novembre de 2022 a les 23:19
Entrada a l’Audiència de Lleida amb la Seu Vella al fons | ACN
La fiscalia demana 9 anys i 8 mesos de presó a una dona de 27 anys acusada d'agredir l'exparella, l'any 2021, al Pallars Jussà. Tot i que la dona tenia una ordre d'allunyament i de comunicació respecte a ell des del 2 de juliol, la tarda del 29 d'octubre va anar a casa seva i el va amenaçar amb un ganivet que també li va intentar clavar. L'home va fugir saltant pel balcó i es va trencar els peus.

Una setmana després, el 6 de novembre, la dona va tornar i li va propinar cops de puny mentre intentava trepitjar-li els peus. També va trencar un vidre amb què el va amenaçar. Abans de marxar va canviar el cadenat de la porta i el va deixar tancat dins de casa, sense poder sortir-ne. El judici es farà l'1 de desembre a l'Audiència de Lleida.

El ministeri públic demana concretament que s'imposi a la dona 1 any de presó per trencament de condemna, 1 any més per amenaces en l'àmbit familiar, 2 anys de presó per un delicte de lesions, 8 mesos més per violència domèstica i 5 anys de presó per detenció il·legal.

A més, li aplica l'agreujant de parentesc i sol·licita també que la dona no pugui acostar-se ni aproximar-se a la víctima durant quatre anys i que se li prohibeixi tenir armes durant dos. La dona està en presó provisional per aquests fets des de fa més d'un any.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació