16 d'abril de 2024
joves

El Consell del Jussà presenta la nova Guia de recursos d’Infància i Joventut

Impulsada per la Taula de la Infància, reuneix els diferents recursos per cobrir les seves necessitats en el lleure, l’educació o la protecció

Redacció Tremp | 21 de novembre de 2022 a les 09:06
La presentació de la nova guia va tenir lloc a l'Epicentre de Tremp | CCPJ
Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà han presentat la nova Guia de recursos d’Infància i Joventut. El document, impulsat per la Taula de la Infància de la comarca, fa un compendi dels diferents recursos que s’ofereixen des de la comarca a infants i joves de cara a cobrir les seves necessitats en àmbits tan diversos com el lleure, l’educació i la protecció, entre molts altres.

En l'acte, presidit per la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, del Departament de Drets Socials, Núria Valls, també hi han participat el president del Jussà, Josep Maria Mullol i la directora General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Sara Cabanes.
 

Imatge de la nova guia de recursos del Pallars Jussà. Foto: CCPJ


La Taula de la Infància del Pallars Jussà és un òrgan creat l'any 2015, i que agrupa tots aquells serveis que atenen infants i joves a la comarca com Salut, Serveis Socials, Educació, Joventut o Mossos d’Esquadra, entre altres.

Tant Núria Valls com Ester Sara Cabanes han elogiat el treball en xarxa que es porta a terme des de la Taula d’Infància i Adolescència, i han posat aquesta pràctica com un model a seguir per aconseguir el benestar dels infants. Per la seva banda, Josep Maria Mullol ha destacat la importància d’agrupar tots els serveis adreçats als col·lectius més joves en un document fàcil i accessible, com és la guia.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació