Dijous, 18 d'abril de 2024
recerca

Alumnes de Batxillerat de la Pobla presenten els seus treballs de recerca al Comú de Particulars

És la 2ª edició d'aquesta activitat, que es va iniciar el curs passat per donar a conèixer els interessos de la joventut

Redacció La Pobla de Segur | 2 de novembre de 2022 a les 11:18
Segons la institució cultural, el nivell dels treballs presentats és molt alt | Comú de Particulars
El Comú de Particulars ha acollit aquest diumenge la presentació dels treballs de recerca de quatre alumnes de segon de Batxillerat de l'Institut de la Pobla de Segur. Es tracta de la segona edició d'aquesta activitat, nascuda durant el curs passat, i que té com a objectiu que els poblatans tinguin accés a la informació i per conèixer quin són els interessos de la  joventut.

"En un món en què tot és tan immediat i tot caduca al cap de no res i ple de falses notícies, dedicar un temps a la recerca, esperant resultats, anant a l'origen de les fonts i utilitzant el mètode científic creiem que s'ha de posar en valor”, segons expliquen des del Comú. En aquest sentit, des de la institució cultural declaren que "el nivell del treballs ha sigut molt alt i ho han exposat de manera clara i amena destacant el llenguatge acadèmic utilitzat".

Els alumnes que han exposat els treballs han sigut Jana Portet, amb L'acidesa salival i les càriesHafsa Bouragaa, amb el treball El sentit de l’olfacte i el del gust: de la supervivència al plaer; Alba Carrera ha presentat un treball titulat La Pobla de Segur, un camí cap a la sostenibilitat, mentre que Daniel Regan ha exposat L'estudi i el descobriment dels exoplanetes.

L'acte ha comptat amb la presència de Josep Maria Tirbió, primer tinent d'alcalde, el regidor de Cultura i Educació, Ramon Enric Guimó, així com amb el director de l’Institut, Cèsar Bosch i la coordinadora dels Treballs de Recerca, Montserrat Pallàs. Finalment, el president del Comú de Particulars, Josep Miquel Castells, ha sigut l'encarregat d'acomiadar l'acte.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació