Dimecres, 24 d'abril de 2024
desaparició

Bombers i Mossos treballen en la recerca del veí de Sort desaparegut aquest dimarts

Fins a 18 dotacions, entre les quals dos helicòpters, treballen en l’operatiu, que s’està coordinant des del parc de Bombers de Sort

Jordi Ubach Llorens Sort | 26 d'octubre de 2022 a les 09:34
Josep Català, l'home desaparegut a Sort | Ajuntament de Sort
Els Bombers de la Generalitat han reprès aquest dimecres al matí la recerca de Josep Català, el veí de Sort natural d’Ainet de Cardós que es troba desaparegut des d’ahir al matí. El parc de Bombers de Sort és el punt des d’on es coordinen les tasques de recerca, que s’està duent a terme coordinadament amb els Mossos d’Esquadra.


Un total de set dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers revisen des de primera hora del matí les possibles zones on es creu que hauria pogut anar el desaparegut, molt conegut a la comarca. Entre l’equip de recerca hi treballa una unitat canina, membres del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE), de l’Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF), així com Bombers voluntaris i veïns del Pallars Sobirà.

Per part dels Mossos d’Esquadra s’hi ha destinat un helicòpter, quatre patrulles, dos equips de l’Área Regional de Recursos Operativos (ARRO), dos equips de la Unitat de Muntanya i una de la Unitat de Medi Ambient. Entre Bombers i Mossos, doncs, s’han destinat a la recerca un total de 18 dotacions.

De l'únic que es té constància, hores d’ara, és que Josep Català va sortir de casa al voltant de les 9h del matí de dimarts i que va ser vist per últim cop pocs minuts després. Fonts del dispositiu de recerca han confirmat a Pallars Digital que l’home tenia una visita al metge a les 10:30h i que ja no hi va anar. L’avís de la desaparició es va donar a les 16:54h i es creu que el desaparegut viatjava amb el seu vehicle, un Mitsubishi de color gris amb matricula L-2437-Z.
 
L’Ajuntament de Sort va fer ahir una crida per tal de trobar el desaparegut. Es demana que si es té informació al respecte es truqui al telèfon 629 218 168 i que es comparteixi aquesta informació per tal de trobar-lo. El consistori també ha demanat aquest dimecres que per facilitar la recerca no es facin trucades al número personal del desaparegut.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació