Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

El pallarès Carlos Duran estrena «Hasta siempre», un homenatge a Pau Donés

L'integrant d'Arroz Rojo presenta cançons plenes d'optimisme i amb un so que recorda al pop espanyol dels noranta

Redacció Pallars | 20 d'octubre de 2022 a les 11:56
El músic salassenc oferirà un concert a La Nau de Barcelona el proper 26 de novembre | Ventilador Music
El músic pallarès Carlos Duran estrena aquest divendres el seu nou tema Hasta siempre, un viatge a través dels 12 mesos del 2020 -un any marcat per la pandèmia- que s'inspira en el record que va deixar Pau Donés. Després de llençar, fa un mes, Mientras sueño, l'artista de Salàs de Pallars i integrant del grup Arroz Rojo reprèn la seva passió per la música carregat d'il·lusió.


Acompanyat pels productors Kim Fanlo, Vincen Martínez i Micky Forteza, després d'estrenar el 2019 l'EP Por primera vez, produït per Teo Cardalda, el músic decideix seguir composant i estrenar noves cançons, cadascuna amb un productor, els quals afegeixen als seus temes un toc especial que recorda al pop dels anys noranta.

"L'any 2020 va ser un any molt intens que ens va ensenyar a reordenar la nostra manera d'entendre la vida”, explica Duran. Així doncs, Hasta siempre és “un dibuix d'una etapa hostil pintada amb una producció fresca per tenir-la sempre present", afirma.

El nou tema recupera una frase de Pau Donés amb la qual estableix una filosofia de vida: la vida és urgent. La cançó fa un repàs a l'any 2020, on es fa referència a la pandèmia mundial i fa un homenatge el cantant i compositor de Jarabe de Palo, a qui reserva un lloc especial per al mes de juny, el mes en què va morir.

El proper 26 de novembre a les 21:30h Arroz Rojo realitzarà un concert amb la banda al complet a La Nau de Barcelona, amb Vicen Martínez a la guitarra (Maldita Nerea, Sidonie, Pablo López), Danko Compta a la bateria (Miquel Abras, Gisela Lladó), Jordi Franco al baix (Antonio Orozco, Manuel Carrasco, Manu Guix) i Jaime de Burgos als teclats (Jarabe de Palo, Nena Daconte, Elefantes).


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació