Divendres, 19 d'abril de 2024
contingut patrocinat

II Jornada «La Nova Ruralitat: territoris resilients i dona emprenedora», el 26 d’octubre

Tindrà lloc a Poblet i hi participarà la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (XEP), amb l’objectiu de crear aliances amb altres xarxes de dones del món rural

Redacció Pallars | 17 d'octubre de 2022 a les 12:26
Imatge promocional de la jornada | Pallars Actiu
Aquest mes d’octubre, en motiu del Dia Internacional de la Dona Rural i amb la finalitat de fer compatible el creixement amb la protecció del planeta, celebrem la 2a Jornada de Nova Ruralitat a Poblet (la Conca de Barberà) enfocada a la resiliència en l’àmbit rural, fent èmfasi en l’emprenedoria femenina.

En aquesta jornada, des de Pallars Actiu volem avançar en el concepte d’una empresa micro i petita que, mitjançant la seva activitat, ajuda a la sostenibilitat de l'entorn i el converteix en un territori resilient.

En un entorn marcat per una complexitat i una nova forma d'entendre el creixement, les decisions que prendrem en els propers anys condicionaran la nostra forma de viure i generar progrés, així com el de les generacions futures. Per tant, el repte és fer compatible el creixement amb la protecció del planeta.

El món rural té moltes mancances: accés a l’habitatge, accés a la fibra, accés a la medicina especialitzada, accés als nuclis de població, però no per això han deixat d’existir, al contrari, refermen la seva resiliència. Des del Pallars, a la jornada es presentarà la primera Aliança d’entitats de dones rurals en context amb l’adhesió de la Fundació PIMEC al Pacte Rural Europeu d’enguany i on participarà la XEP (Xarxa d’Emprenedores Pallareses) juntament amb FADEMUR (Federación de Asociaciones de Mujeres Rurales), l’Associació de Dones del Món Rural, l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida i l’Associació de Dones de Tarragona.

És per això que presentem un programa enèrgic i divers on s’exposarà i debatrà el canvi global cap a la nova ruralitat en línia amb la sostenibilitat.

Ara és el moment del progrés, volem ser punt de partida per incentivar i posar en comú experiències d'èxit i generar reptes per una agenda de la nova ruralitat, la qual s’està construint transversalment.

Us convidem a tots/es a ser partícips de la jornada i per això us deixem l’enllaç per fer la inscripció. Inscriu-te aquí

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació