Dimecres, 24 d'abril de 2024

El CF Pobla reacciona contra l'Olímpic (4-2) i el CF Tremp cau per tercera jornada consecutiva (0-6)

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp perd 'in extremis' contra el Bellvís (54-52)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 17 d'octubre de 2022 a les 07:46
Malgrat les ocasions fallades, els poblatans no van deixar escapar la victòria | TGE
Aquest diumenge el CF Pobla no ha volgut repetir el trist guió que li va tocar el passat cap de setmana. En el que possiblement ha estat el seu darrer partit com a locals a Rialp, els poblatans rebien l'Olímpic d'Artesa de Segre amb la clara voluntat d'endur-se els tres punts. El partit, però, no podia començar pitjor, i un rebot permetia als visitants avançar-se al minut 1.

A diferència de fa set dies, però, els blanc-i-vermells no van permetre que el desànim els inundés, i poc després, i en només dos minuts, Miki Molleví i Chua capgiraven el marcador. La feblesa de la defensa rival va servir en safata diverses ocasions que haurien pogut sentenciar el matx. Malauradament, no va ser així, i al minut 20 l'Olímpic col·locava l'empat al marcador per mitjà de Rossi.

Durant la segona meitat, el Pobla ha sortit decidit a no deixar escapar més punts, i dos minuts després de la represa, Chua tornava a avançar als pallaresos, i al 56, Llebot feia el 4 a 2 definitiu. Bones sensacions, doncs, per a un Pobla que tot i les múltiples ocasions fallades, ha demostrat que si està unit, és capaç de tot.

I per tercera jornada consecutiva, el CF Tremp ha patit en pròpia pell la dura i exigent realitat de la Segona Catalana. Diumenge els trempolins van caure golejats per 0 a 6 contra l'Alcarràs, recentment descendit de Primera, i que no van donar opcions als locals. Conscients que "és difícil competir de tu a tu amb aquests equips", els blanc-i-negres es resisteixen a abaixar els braços.

"Sabem que la nostra lliga és una altra", afirmen des del club de la capital del Pallars Jussà. Així i tot, i malgrat les baixes l'equip, "seguim aprenent i això ensenya a millorar", recalquen. Malgrat no haver sumat encara cap victòria, el Tremp continuen tossuts: "seguirem donant guerra".

I qui tampoc ha aconseguit sumar encara una victòria és el FC Rialp. En la tercera jornada de lliga a Quarta Catalana, els del Pallars Sobirà van caure per 3 a 1 contra el Miralcamp. Tot i avançar-se al minut 49, els locals han aconseguit remuntar a partir del 64.

A post shared by FCRialp (@fcrialp)

El CB Tremp es deixa remuntar a l'últim minut

La jornada també ha deixat mal regust de boca al Natural Optics Pallars Tremp. Els trempolins van patir la primera derrota de la temporada a Bellvís. En un partit on tot i dominar durant el primer temps, els de Diego Roldán van veure com els locals s'acostaven al marcador, protagonitzant un últim quart en què un triple al darrer minut els va donar la victòria. Amb aquest resultat, doncs, els de la capital del Jussà perden la imbatibilitat i el primer lloc de la classificació.

El Pàdel Pallars, a només un punt del títol

En contrapartida, el Pàdel Pallars s'ha imposat aquest cap de setmana a l'Alpicat per 3 a 0, fet que els situa a només un punt del títol de lliga. I més, després que el seu rival directe, el Pàdel Indoor Lleida, perdés per 2 a 1. Ara, els pallaresos hauran de disputar un play-off per determinar qui serà el campió de Tercera Catalana de Lleida.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21