Dissabte, 27 d'abril de 2024
futbol

El CF Tremp para els peus al Lleida B (1-1) i el CF Pobla suma els primers tres punts a Torà (0-1)

En bàsquet, el Natural Optics Pallars apallissa al Cervera (90-43) i el CB Pallars Sobirà no té pietat amb el Secà de Sant Pere (68-93)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 26 de setembre de 2022 a les 08:52
Jordi Ponsich tallant una jugada d'atac lleidatana | TGE
El CF Tremp ha superat aquest diumenge la segona jornada de lliga a Segona Catalana aconseguint un empat de mèrit contra el Lleida Esportiu B. Els blaus arribaven al Pedrasanta com a equip favorit, i malgrat dominar la possessió de pilota, els homes de Jordi Bacardit no es van arronsar i van ensenyar les dents. Les poques arribades a porteria que van tenir els del Segrià van topar amb la solidesa del Tremp, que ahir va alinear tres juvenils a l'onze titular.

Amb Jordi Ponsich i Jordi Durany dirigint al mig del camp, els trempolins van fer un pas endavant, i al minut 36 el partit canviava de color. Tot i les poques ocasions, el davanter Oscar Feijoo aprofitava una mala sortida del porter rival per marcar amb una brillant vaselina. El Lleida, però, no va abaixar els braços, i sis minuts després, una bona combinació va permetre als visitants empatar el marcador.
 
La segona meitat provaria la força i la resistència del Tremp, que no només va mantenir el resultat, sinó que també va tenir opcions per posar-se per davant. Les poques ocasions, però, no van ser aprofitades pels locals, mentre que a l'altra banda, els lleidatans van veure com el porter Roger Farré frustrava les seves possibilitats d'endur-se els tres punts. Empat final i bones sensacions per als de la capital del Pallars Jussà, que tot no haver sumat encara els tres punts, continuen plantat cara en una lliga més que exigent.
 

Les parades de Roger Admella van ser decisives per al Pobla. Foto: CF Pobla


Roger Admella salva el Pobla a Torà

 
Per la seva banda, el CF Pobla va haver de suar però finalment va endur-se la primera victòria de la temporada del camp del Torà. Els poblatans visitaven un dels terrenys de joc més complicats de la lliga, i un dels últims que encara són de terra de la demarcació. Els de la Segarra sempre han sigut un os dur de rosegar, i dissabte no va ser una excepció. Malgrat la duresa del rival, els de Santi Fité van mantenir el tipus, i després d'un mal rebuig arran d'una falta lateral, Aleix Jové avançava als poblatans.

Al segon temps, la manca d'efectius del Pobla es va posar a prova. El cansament i les envestides rivals van posar contra les cordes als del Jussà, però les vitals aturades del porter Roger Admella van impedir que el Torà pogués igualar el matx. Els poblatans fins i tot van tenir temps per fer debutar al jove Lluc Nieto, que tot i ser cadet va demostrar el seu gran potencial. Finalment, no va haver-hi més sorpreses, i els blanc-i-vermells ja tenen els tres primers punts al sac en una Tercera Catalana on aspiren a arribar a dalt de tot.
 

El trempolí Eudald Fumàs és una de les novetats de l'equip per aquesta temporada. Foto: Lurdes Coma


El bàsquet dona el tret de sortida amb dues grans victòries pallareses

 
Aquest cap de setmana el bàsquet també ha tornat a l'escena esportiva pallaresa. I ho ha fet per la porta gran. Dissabte, el Natural Optics Pallars va passar com una piconadora per sobre del Cervera (90-43). Els vermells, que enguany han recuperat Conti i s'han reforçat amb jugadors com Eudald FumàsAlbert Badia Xavi Ferrer, no van donar opció al rival, firmant uns parcials d'escàndol. El capità Ruben Rodríguez va ser el màxim anotador amb 17 punts, seguit de Jordi Lloan, amb 16, Conti amb 13 i Xema amb 10 punts.

Al Pallars Sobirà no van voler ser menys, i el CB Sort, que torna a competir després de dues temporades, no va donar opció en la seva visita al Secà de Sant Pere C (68-93). L'equip va saber combinar a la perfecció veterania i joventut, i malgrat perdre el darrer quart, la victòria va ser clara, amb Joel Font, Eduard González Uriel Soler anotant 23 punts per cap. També va destacar l'aportació del jove Pau Carracelas -exjugador del Tremp- que va anotar 15 punts, erigint-se com una de les peces claus de l'equip.

 


 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació