16 d'abril de 2024
comerç local

«Fem Pallars» reuneix a Isona professionals del comerç en una jornada sobre actitud empresarial i innovació

La jornada va tenir lloc a la sala pública del Cafè Modern del municipi

Redacció Isona i Conca Dellà | 23 de setembre de 2022 a les 11:27
Imatge de la trobada empresarial a Isona | Ajuntament de Tremp
Aquest dilluns, una vintena de comerciants del Pallars Jussà dels municipis d'Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp, han participat a la segona jornada del cicle de comerç Fem PallarsRepensem el comerç, potenciem el Pallars.

En aquesta ocasió, la sessió ha tingut lloc al Cafè Modern d'Isona amb el títol Si tot es mou, no ens podem quedar quiets. La temàtica d'aquesta segona trobada ha estat la innovació en un sector tan tradicional com el del comerç i les claus de l'èxit a l'hora de posicionar o fer créixer l'establiment comercial i la seva marca.

Les convidades a la jornada han estat Meritxell Funoll, de la Merceria Sant Jordi de Manlleu, i Neus Iserte, de Crea Decora Recicla de Sant Cugat del Vallès. En el decurs de la sessió han explicat la seva experiència en l'àmbit comercial, de com han superat obstacles i s'han sabut posicionar al mercat físic i també al virtual.

Des del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà s'han proposat tres trobades temàtiques per abordar plegats els reptes als que s'enfronta el comerç actualment i a casa nostra. L'objectiu és reflexionar i buscar respostes que afavoreixin la pervivència i l'enfortiment d'aquest sector al Pallars.

La primera sessió va tenir lloc al juliol a Tremp, i la propera serà el dia 14 de novembre a la Pobla de Segur, on es parlarà de models d'associacionisme comercial. L'organització a diferents punts de la comarca té com a objectiu afavorir la participació dels comerciants dels diferents municipis i estimular també el coneixement i la cooperació. La iniciativa compta amb el suport dels diferents ajuntaments.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació