Divendres, 19 d'abril de 2024
drogues

Detingudes tres persones al Pallars per possessió i tràfic de drogues

Un home de 47 anys, arrestat per cultivar dues plantacions de marihuana a Bóixols, i dos homes de 18 anys enxampats amb peces d'haixix a Sort

Redacció Bóixols | 21 de setembre de 2022 a les 11:34
Imatge de les plantes comissades a Bóixols | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres a Bóixols un home de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. La detenció és resultat d’una investigació oberta aquest estiu després de tenir indicis que en una finca situada en una zona boscosa a Bóixols, al terme municipal d'Abella de la Conca, podia haver-hi una plantació de marihuana.

Després de constatar l'existència de la plantació es va organitzar un dispositiu per tal de localitzar a la persona encarregada de gestionar-la. El passat dimecres, pels volts de les 8:30h, diverses dotacions de Mossos d'Esquadra van iniciar un dispositiu que va permetre localitzar la persona sospitosa quan circulava amb un vehicle per una pista propera a la finca on s'havia localitzat la plantació.
 
Posteriorment, es va fer una entrada i escorcoll que va permetre localitzar dues plantacions de 10 i 31 plantes de marihuana, de més de dos metres d’alçada i un pes aproximat de 328 quilograms, en avançat estat de creixement i  preparades per una recol·lecció imminent. També es va trobar un magatzem per assecar les plantes i càmeres de seguretat per protegir la plantació.

El detingut, que també va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís, va passar el passat divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.
 

Les dues bosses de haixix i de marihuana que posseïen els dos detinguts. Foto: Mossos d'Esquadra


Dos detinguts a Sort amb dues peces d’haixix de 92 i 95 grams 

 
D'altra banda, el passat dissabte es va detenir a Sort dos homes de 18 anys per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar pels volts de les 20:30h quan una patrulla de Mossos d'Esquadra, que estava fent tasques de seguretat ciutadana per la localitat de Sort, va veure un vehicle que en detectar la presència policial va fer una maniobra evasiva.

Davant la possibilitat que els ocupants haguessin comés algun il·lícit penal, els agents van aturar el vehicle i van comprovar que desprenia una forta olor a haixix. Durant l'escorcoll, a dos dels ocupants dels turisme se’ls va intervenir dues peces d'haixix, de 92 i 95 grams cadascuna, i una bosseta amb marihuana, fet que va motivar la seva detenció per un delicte contra la salut pública. Els detinguts van passar dilluns a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació