Dimarts, 23 d'abril de 2024
obres

L'Ajuntament de Sort confia en reobrir el Parc del Riuet d'aquí unes setmanes

Segons les previsions del consistori, en un mes i mig les obres de l'espai verd estaran totalment enllestides

Redacció Sort | 14 de setembre de 2022 a les 13:14
Imatge del Parc del Riuet de la capital del Sobirà | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort confia en poder tornar a obrir al públic el Parc del Riuet d'aquí a una o dues setmanes. Així ho ha explicat durant el ple municipal celebrat aquest dimarts l'alcalde, Baldo Farré, que assegura que la previsió és que les obres finalitzin definitivament d'aquí a un mes i mig. 

El batlle ha indicat que la reobertura d'aquest espai verd de la capital del Sobirà podria coincidir amb la celebració de la 7ª edició del festival Lo Llumener, el proper 8 d'octubre, i durant el qual moltes de les activitats es realitzen precisament dins el parc. 


Pel que fa als treballs de renovació, Farré ha agraït la paciència de les veïnes i els veïns del municipi, tot lamentant que les obres s'han endarrerit més del que estava previst. Tanmateix, ha assenyalat que ha sigut, en part, per decisió de l'equip de govern per tal de realitzar modificacions al projecte, cosa que considera "un encert".
 
En aquest sentit, el primer edil ha fet una lectura positiva de les obres, afirmant que han suposat "un canvi a millor, sent la primera pedra per al rentat de cara del municipi", així com una obra de "gran necessitat" tot i les veus contràries al projecte. Recordem que durant el mes de maig diversos arbres recent plantats al parc van ser tallats durant un acte vandàlic que, segons el consistori, costaria uns 6.000 euros a les arques municipals

 

La biblioteca podria estar llesta a finals d'any

 
Una altra de les grans obres engegades a Sort que també podria estar acabada d'aquí poc és la nova biblioteca. Segons Baldo Farré, s'espera que la segona fase de l'edifici estigui llesta a finals d'aquest any, tot assegurant que les obres "avancen a bon ritme". Per altra banda, apunta l'alcalde, la tercera etapa -que consisteix en afegir el mobiliari- podria enllestir-se a principis del 2023. L'Ajuntament té pendent una reunió amb la conselleria de Cultura i la Diputació de Lleida per abordar aquest tema.

Respecte a altres obres de consideració, Farré també va apuntar que ben aviat, concretament a finals d'octubre, els 14 nuclis agregats del municipi disposaran del nou enllumenat públic sostenible. Una renovació que suposarà un augment en l'estalvi energètic.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació