Dissabte, 20 d'abril de 2024
festa major

Tremp dona el tret de sortida a la Festa Major de la normalitat

La festivitat s'ha iniciat amb el tradicional pregó, enguany a càrrec de la Colla d'Escudellaires de la ciutat

Redacció Tremp | 7 de setembre de 2022 a les 08:35
La gresca tornarà amb força amb els concerts a la plaça Catalunya i les penyes al carrer Lleida | Jordi Uriach
Tremp donarà aquest dimecres el tret de sortida a la Festa Major de la normalitat. I ho farà, com ja és habitual, amb el tradicional pregó, a les 20 h, a càrrec de la Colla d'Escudellaires de la ciutat, que enguany celebren els 40 anys de la recuperació de l'escudella de Carnaval, i que es podrà seguir en directe per Ràdio Tremp. Abans, però, a les 18 h, la plaça de la Creu acollirà l'espectacle de carrer Zeppelin, de la companyia La Baldufa.

De cara a la nit, el Vespre Jove començarà a les 23 h a la plaça Catalunya amb els concerts de La Jauma Productions, el popular grup Sexenni, i els pallaresos Fugint del Silenci. I ja durant la matinada, fins a quatre penyes tornaran a ocupar i tenyir de festa el carrer Lleida des de les 2 fins a les 6 de la matinada.

En aquesta Festa Major ja lliure de restriccions, Tremp es tornarà omplir més que mai de cultura i patrimoni amb el suport de les entitats: les cercaviles dels Gegants, els Grallers de Tremp, la Colla de Diables i la Cremablat, els Trabucaires, l’Esbart Dansaire, els castellers Malfargats. 

En total, seran cinc dies on les trempolines i els trempolins podran tornar a gaudir amb plenitud de la seva festa per excel·lència després de dos anys marcats encara per la presència de la Covid-19.


 Programa Festa Major de Tremp 2022

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació