Dissabte, 27 d'abril de 2024
joves

Gran èxit del Bus de la Festa del Pallars Jussà l'any de la represa

El Consell Comarcal ha reforçat el servei davant la gran afluència d'usuaris

Redacció Tremp | 29 d'agost de 2022 a les 13:27
Joves a punt de pujar al bus | Consell Comarcal del Pallars Jussà
El Bus de la Festa del Pallars Jussà ha tornat amb gran èxit: quan encara falten tres caps de setmana de funcionament, el servei ja ha superat el nombre total d'usuaris de l'última edició, el 2019.

Més de 1.300 usuaris han fet servir el bus per desplaçar-se a les Festes Majors de la comarca, cosa que evidencia que els joves - i no tan joves - tenien ganes de festa després de dos anys de pandèmia. 

Donat l'elevat volum d'usuaris, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha reforçat el servei, que normalment compta amb un xofer i un controlador dins del vehicle, i un informador a peu de parada per als dies que es preveu més afluència. El president del Consell, Josep M. Mullol, s'ha mostrat molt satisfet de l'acollida que ha tingut la represa del servei i per la conscienciació dels joves sobre la mobilitat segura.

El servei, impulsat per l'Oficina Jove del Pallars Jussà amb el suport dels ajuntaments i comissions de festes i la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, compta amb 14 trajectes, 9 amb sortida i arribada a Tremp i 5 a la Pobla de Segur. Hi participen 13 festes majors, començant per la de la Pobla de Segur i acabant per la de Tremp, el pròxim 10 de setembre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació