Dimecres, 24 d'abril de 2024
METEOROLOGIA

El Pallars, en alerta per tempestes

El Meteocat preveu que xàfecs acompanyats localment de fenòmens de temps violent ocupin aquesta tarda el cel de l'interior del territori

M.O. Barcelona, Catalunya | 29 d'agost de 2022 a les 11:29
Un llamp a Vic, imatge d'arxiu. | Emili Vilamala
Comença una nova setmana amb el retorn de molts catalans a la feina, també dels ruixats i les tempestes, després de les vacances d'estiu. El Servei Meterològic de Catalunya (Meteocat) ha emès una alerta a 16 comarques de l'interior del territori a la tarda d'aquest dilluns, per fortes precipitacions que poden acumular quantitats abundants, d'entre 20 i 50 mil·límetres en 24 hores.

Els xàfecs aniran acompanyats localment de tempestes i fenòmens de temps violent. Les comarques afectades seran: la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell, la Cerdanya, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, la Noguera, el Solsonès, el Segrià, el Pla d'Urgell, l'Urgell, la Segarra, les Garrigues, Terra Alta, Ribera d'Ebre i el Priorat.
  Al conjunt del territori, el cel estarà serè o poc ennuvolat fins a mig matí, quan els núvols començaran a fer acte de presència, per acabar cobrint-ho tot de color gris. Les temperatures augmenten lleugerament respecte a la setmana passada i el vent incrementa la seva intensitat, amb ratxes fortes i molt fortes a les zones afectades pels ruixats.

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació