Divendres, 19 d'abril de 2024
agents rurals

Denunciats per acampar, fer foc i fer volar un dron a Aigüestortes

Els Agents Rurals recorden que la pernoctació al Parc Nacional fora dels refugis està totalment prohibida des del 2003

Redacció Pallars | 27 d'agost de 2022 a les 10:09
Imatge de les dues acampades denunciades pels agents | Agents Rurals
Els Agents Rurals han denunciat aquest divendres dues acampades il·legals i a una persona que feia bivac dins del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A més, aquesta última hi pernoctava i també hi feia foc amb un fogonet de gas sense tenir cap de les dues autoritzacions. Paral·lelament, ho compartia tot a les xarxes socials.
 
Per altra banda, la mateixa persona que feia bivac al Parc va ser denunciada pels Agents Rurals per fer volar un dron sense autorització. Des del cos recorden que la pernoctacions dins del Parc Nacional fora dels refugis està totalment prohibida des de l'any 2003, quan es va aprovar el Decret del Pla rector d'ús i gestió. A més, exposen que aqueste espai gaudeix de la màxima protecció entre els espais naturals de Catalunya, i que a les nits no hi pot haver cap persona fora dels refugis.

Nou rescat a Lladorre


Per altra banda, aquest mateix divendres al migdia, el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE) va rescatar una excursionista amb una lesió al genoll al municipi de Lladorre. La dona va ser evacuada des del refugi de Certascan, a 2.232 metres d'alçada.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació