Dijous, 25 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Se celebra la 1ª Trobada de la Xarxa d’Emprenedores Pallareses

Per tal de continuar treballant l’empresa en femení, s’esdevindrà una trobada per compartir, conèixer i crear vincle entre les empresàries de les comarques pallareses

Redacció Pallars | 26 d'agost de 2022 a les 09:58
Imatge promocional de la trobada | Pallars Actiu
El proper dimecres 31 d’agost, l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà (CEI Pallars Jussà), amb el suport de Pallars Actiu i altres entitats col·laboradores, durà a terme la 1a edició de la Trobada Pallaresa, reinventant la jornada amb la participació de professionals de la xarxa.

La data límit d’inscripció és el proper dilluns 29 d’agost i no es requereix formar part de la Xarxa per assistir-hi. Durant el dia, s’organitzaran diverses activitats independents, on no és necessari participar de tota la jornada:

- 17h: Visita al Taller de joieria Blanca Torà a Salàs de Pallars (gratuïta)
- 18h: Ioga meditació amb la Celia Cunya, Piolet de Salàs (9€)
- 19h: Sortida SUP Lake (Stand Up Lake) amb la Gina Calvet, Piolet de Salàs (14 €)
- 20:30h: Sopar al Piolet de Salàs de l’Anna Bertran (15€)

Mitjançant l’enllaç d’inscripció es faran efectives les participacions a l’esdeveniment. Aquest aplec de networking empresarial, acompanyat de diverses activitats, resultarà enriquidor i participatiu per la comunitat.

Per altra banda, es reivindica el paper fonamental de la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (la XEP). Per formar part d’aquesta es fa a través del següent formulari. La XEP pretén donar impuls professional i visibilitat, compartir coneixements, reivindicar els valors de l’empresa femenina, treballar plegades, promocionar el territori, generar noves oportunitats entre les membres i connectar amb altres grups empresarials.

En el marc del Grup de treball Dona i Empresa (GTDE) de la Direcció General d’Innovació i Emprenedoria del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat, del qual formen part el CEI Pallars Jussà i Emprèn CAT Pallars, es volen impulsar aquestes aliances.

Des de Pallars Actiu s’impulsa la campanya d’Emprenedoria Femenina per tal de donar visibilitat a les dones empresàries de les nostres comarques, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Mensualment es llancen les publicacions d’aquelles emprenedores que omplen el formulari amb la descripció del seu negoci amb l’objectiu de fer difusió.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació