Divendres, 19 d'abril de 2024
el temps

La pluja torna aquest dimecres i deixa el Pallars en alerta el dijous

L'avís per ruixats intensos afectarà fins a 30 comarques, amb possibilitat de tempesta, calamarsa i ratxes molt fortes de vent

Lluís Girona Pallars | 24 d'agost de 2022 a les 08:53
Imatge d'unes cortines de pluja | Emili Vilamala
Després d'un parell de dies de certa calma, la pluja d'aquest cap de setmana tornarà aquest dimecres i deixarà més de mig Catalunya en alerta durant el dijous. Ara bé, per ara no hi ha cap avís per temps violent i el nivell de perill per intensitat dels ruixats es manté en els graus més baixos. Malgrat això, a les comarques afectades es poden acumular 20 litres en 30 minuts i els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta, calamarsa i ratxes molt fortes de vent.

En concret, de les 12 a les 18 hores d'aquest dimecres, segons la previsió del Meteocat, estaran en perill per ruixats intensos la Noguera, el Pallars Jussà, l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran. A més, al Ripollès, al Berguedà i a la Cerdanya es poden produir pluges durant el dia, però que per ara no fan activar cap avís de perillositat.
 
De cara al dijous, però, la situació serà més delicada i un total de 30 comarques estaran en perill per la intensitat de la pluja. En concret, els territoris afectats seran el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Priorat, el Baix Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, l'Alt Penedès, l'Alt Camp, la Conca de Barberà, les Garrigues, el Segrià, el Pla d'Urgell, l'Urgell, la Segarra, l'Anoia, la Noguera, el Bages, el Moianès, Osona, el Solsonès, el Ripollès, el Berguedà, la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran.

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació