Dimarts, 23 d'abril de 2024
aigua

Restableixen el servei d'aigua a Paüls però el consistori demana fer un «consum responsable»

El dipòsit del poble havia quedat buit després que se'n fes un "ús excessiu", apunten des de l'Ajuntament

Redacció Paüls | 22 d'agost de 2022 a les 11:04
Vista del poble de Paüls de Flamisell | Gustau Erill
El poble de Paüls de Flamisell, al municipi de la Torre de Capdella, ha restablert aquest dilluns a les vuit del matí el servei d'aigua després que durant el cap de setmana el dipòsit quedés completament buit. Fonts del consistori apunten que algú en va fer "un ús excessiu" durant la nit, probablement per regar, fet que va provocar que l'administració local decidís tallar el servei.

Posteriorment, el diumenge, i després de que el dipòsit recuperés el nivell mínim d'aigua -uns 40 centímetres- el consistori va tornar a restablir el servei, tot recordant al veïnat que és necessari fer-ne un consum responsable, i més tenint en compte la situació actual de sequera.

Així mateix, des de les 11 de la nit de diumenge fins al matí d'aquest dilluns, s'ha tornat a tancar la sortida del dipòsit perquè pogués restablir-se el seu nivell òptim. Malgrat que la resta de pobles de la Vall no corren perill de passar per la mateixa situació, l'Ajuntament de la Torre de Capdella alerta que no es poden repetir malbarataments d'aigua com el de Paüls.

Per altra banda, denuncien que aquests problemes sorgeixen puntualment durant l'estiu, quan els nuclis del municipi s'omplen de gent. Per aquest motiu, apel·len a la responsabilitat de tots els seus habitants per tal d'estalviar aquest bé tan apreciat.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació