Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

El Pobla goleja al Tremp en el debut de la Copa Pirineus (4-1)

El Coll de Nargó s'imposa a l'Oliana (1-2) al primer partit de la ronda de l'Alt Urgell

Tomàs Garcia Espot Tremp | 21 d'agost de 2022 a les 08:58
El poblatà Albert Turch marcant el primer gol pels blanc-i-vermells | TGE
La Copa Pirineus s'ha estrenat aquest dissabte amb victòria poblatana al derbi pallarès (4-1). En un camp municipal Jaume Bonell de Rialp ple de gom a gom, els dos equips del Jussà van saltar al terreny de joc amb intensitat i igualtat, però els blanc-i-vermells van colpejar primer. Als nou minuts, una desmarcada de Molleví per banda dreta deixava el gol en safata al veterà Albert Turch.

El primer temps va ser una constant anada i vinguda, amb diverses oportunitats pels dos conjunts. La sort no va somriure als de Tremp fins que a les portes del descans, una jugada de contraatac culimada per Ismael va servir a l'equip blanc-i-negre per igualar el marcador. Un resultat que feia recordar sensacions del passat derbi de lliga al Pedrasanta, quan els de Jordi Bacardit van remuntar un resultat advers i es van imposar per 2 a 1.

El guió, però, finament va ser a la inversa, i a la represa els poblatans van bolcar-se en atac. El puntal al davant dels locals, Miki Molleví, va estirar del carro, marcant dos gols que van deixar al rival noquejat. Malgrat els diversos intents, els trempolins no van tenir encert de cara a porteria. La sentencia va arribar després d'una nova centrada poblatana que va acabar amb un gol en pròpia porta de Mame.
 

Feia més de 15 anys que el Pobla no guanyava un derbi com a local. Foto: TGE


Amb aquest resultat, els de Santi Fité s'avancen en la lluita per accedir a la final de la Copa Pirineus, que tindrà lloc el proper 10 de setembre. A banda del resultat, la dada més rellevant és que el Pobla ha aconseguit guanyar el clàssic com a local més 15 anys després. El darrer cop va ser el 21 de gener de 2007, quan es van imposar per 3 a 0. Ara, els blanc-i-vermells es veuran les cares el proper dissabte 27 amb el FC Rialp, aquest cop com a visitants, mentre que el Tremp jugarà el darrer partit del triangular amb els groc-i-negres el 3 de setembre.

A la ronda alturgellenca de la competició, el primer partit entre l'Oliana i el Coll de Nargó va donar la victòria als visitants per 1 a 2. Tot i que els arlequinats es van avançar, el rival va poder refer-se i va igualar el matx. A les acaballes del partit, un polèmic penal va donar els primers punts als nargonins. Per la seva banda, els dos equips de Segona Catalana de l'Alt Urgell, La Seu i l'Organyà,  no van passar de l'empat a un.


 Partits i horaris Copa Pirineus 2022
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació