Divendres, 26 d'abril de 2024
obres

Esterri d'Àneu preveu iniciar les obres del carrer Major a principis de setembre

Es renovaran l’asfalt i les voreres des de l’entrada sud del poble fins a l’inici del tram de vianants

Redacció Esterri d'Àneu | 19 d'agost de 2022 a les 11:15
Les obres tindran un pressupost de prop de 668.000 euros | Ajuntament d'Esterri d'Àneu
Esterri d'Àneu iniciarà les obres de millora del carrer Major del muncipi a principis de setembre si no hi ha cap imprevist. Així ho ha confirmat en declaracions a Pallars Digital el batlle aneuenc, Pere Ticó, que afegeix que el projecte, aprovat durant el ple extraordinari del passat 26 de juliol, té un pressupost de gairebé 668.000 euros.

Els treballs d'urbanització d'aquesta artèria del municipi consistiran, explica Ticó, en l'asfaltatge del carrer des de l'entrada sud del poble fins a l'inici del tram de vianants, a l'altura de Casa Corbera. A més, es col·locaran voreres adaptades de tres metres i mig d'amplada perquè els vianants puguin caminar amb seguretat i no hagin de passar per la calçada. Per altra banda, entre la rotonda i la zona peatonal, el sentit de circulació serà únic.

No seran les úniques novetats, ja que també s'invertirà en l'embelliment de l'espai. Així, s'ajardinarà la zona per tal d'aconseguir una major integració amb l'etorn, explica l'alcalde. La major part del pressupost -el 80%- està finançant gràcies al Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) i altres ajuts provinents de la Diputació de Lleida, mentre que el 20% restant prové de fons municipals.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació