Divendres, 26 d'abril de 2024
incendi

Un incendi crema 500 metres quadrats de vegetació al camí vell de Talarn

Els Bombers hi van treballar amb tres dotacions terrestres i un helicòpter bombarder

Redacció Tremp | 18 d'agost de 2022 a les 09:53
L'helicòpter bombarder fent una descàrrega sobre el foc | Bombers
Els Bombers han extingit aquest dimecres un incendi que va cremar 500 metres quadrats de vegetació al camí vell de Talarn, dins el terme municipal de Tremp. L'avís es va donar a les 13:43 h, i a la zona s'hi van desplaçar tres dotacions terrestres del cos i un helicòpter bombarder per treballar en les tasques d'extinció.
 
Les comarques pallareses no registraven cap incendi d'aquest tipus des de l'episodi de focs simultanis que va afectar diversos punts de Catalunya, especialment durant els mesos de juny i juliol. El foc més recent, la segona quinzena de juliol, a la serra del Montsec, va cremar 71 hectàrees i va arribar al Pallars, concretament al municipi de Castell de Mur.

Per altra banda, el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) va rescatar ahir una jove de 13 anys accidentada al municipi d'Alt Àneu. L'excursionista s'havia torçat el turmell i va ser evacuada fins al camp de futbol Jaume Bonell de Rialp, on una ambulància la va traslladar fins al centre hospitalari més proper.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació