Dijous, 18 d'abril de 2024
sequera

Sant Esteve de la Sarga, cinquè municipi del Pallars en aplicar restriccions d'aigua

El consistori redistribueix l’aigua dels dipòsits amb cisternes per tal d’administrar-ne la seva disponibilitat

Redacció Sant Esteve de la Sarga | 11 d'agost de 2022 a les 08:45
Vista del poble de Sant Esteve | Govern
La sequera segueix sense donar treva al Pallars i en molts dels seus municipis, que continuen aplicant restriccions per garantir-ne la disponibilitat. El darrer en fer-ho ha sigut Sant Esteve de la Sarga, que a partir d'aquest dimarts ha començat a redistribuir l'aigua entre tots els nuclis del municipi.

Tal com informa en un ban, l'ajuntament ha procedit a administrar la "poca aigua disponible", tant al dipòsit general com als dels seus nuclis, portant cisternes en alguns dipòsits per tal que no en manqui en d'altres.

Per altra banda, el consistori pallarès ha aplicat una sèrie de restriccions, que impedeixen fer ús de l'aigua de la xarxa pública per regar horts i jardins, omplir piscines, rentar vehicles o qualsevol altra activitat que comporti malbaratament d'aigua potable.

Amb Sant Esteve de la Sarga, ja són cinc els municipis pallaresos que han decidit prendre mesures davant l'evident manca d'aigua que persisteix durant aquest estiu. El primer en fer-ho va ser Baix Pallars, seguit d'Esterri d'Àneu, Llimiana i, darrerament, Figuerola d'Orcau, que va aplicar talls nocturns per reduir el consum.
 


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació