Divendres, 19 d'abril de 2024
aparcament

Rialp habilita un aparcament públic i gratuït per a una cinquantena de vehicles

Ja hi tenen accés veïns, treballadors i visitants, tot i que només hi podran estacionar turismes

Redacció Rialp | 8 d'agost de 2022 a les 11:36
Diversos vehicles estacionats al nou aparcament | Ajuntament de Rialp
L'Ajuntament de Rialp ha posat en funcionament un nou aparcament públic i gratuït amb capacitat per a una cinquantena de vehicles. El pàrquing, situat en un solar al nord del poble, ha estat cedit al consistori per un particular perquè l'espai es pugui utilitzar durant tot l'any.

Així doncs, ja hi poden estacionar tant els veïns i les veïnes del poble, així com treballadors i visitants. Tanmateix, només s'hi podran aparcar turismes, mentre que camions, autocaravanes i maquinària viària en tenen l'accés prohibit.

L'alcalde del municipi, Gerard Sabarich, ha explicat a Pallars Digital que amb la incorporació d'aquest nou espai, situat al costat de l'avinguda Flora Cadena, s'espera que es pugui millorar la zona d'aparcament del poble, i en especial la dels seus veïns i veïnes, una problemàtica que s’agreuja especialment en temporada alta.

Sabarich espera que aquesta acció pugui també servir d’”incentiu” en altres nuclis de població del municipi, on en temporada alta també hi ha dificultat en l'aparcament. “Estem disposat a trobar solucions”, ha afirmat l’alcalde.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació