16 d'abril de 2024
música

Gerri, la Plana de Mont-ros i Tavascan seran els escenaris pallaresos del FeMAP d’aquesta setmana

El Festival de Música Antiga del Pirineu encara la seva recta final amb les actuacions de Trifolium i Armonía Concertada

Redacció Pallars | 11 d'agost de 2022 a les 12:18
Imatge del quartet Ensemble Trifolium | Ensemble Trifolium
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a trepitjar les comarques pallareses durant aquesta setmana. Després de passar per Salàs de Pallars i Escalarre, aquest divendres l'Ensemble Trifolium portarà l'Apoteosi del Contrapunt a Gerri de la Sal i el dissabte a Tavascan. Aquest quartet de corda fa un recorregut cronològic per l’època del barroc ple i tardà fins al segle XIX.
 
Per altra banda, el dissabte la Plana de Mont-ros, a la Torre de Capdella, acollirà el concert de Armonía Concertada, que presentarà The Josquin Songbook. El programa proposa versions pròpies de cinc peces de Josquin arranjades per a dues veus i viola d'una envergadura monumental, que van ser pensades per a ocasions extraordinàries.

En el marc d’aquests concerts, el FeMAP organitza també un conjunt d’activitats paral·leles. D’aquesta manera, qui ho vulgui podrà complementar les sessions amb les degustacions del Celler Vila Corona i Carnisseria Ca d’Antema a la Plana de Mont-ros.  També es podrà anar a altres activitats complementàries com visitar el poble de Tavascan i l’església de Sant Vicenç, així com el Museu de la Sal de Gerri.

Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació