Dimecres, 24 d'abril de 2024
avaria

Els veïns d'Àreu porten prop de tres dies sense cobertura per una avaria al servei

El consistori ha intentat contactar, sense èxit, amb la companyia Orange per tal que es resolgui el problema

Tomàs Garcia Espot Alins | 22 de juliol de 2022 a les 12:46
El poble d'Àreu en una imatge d'arxiu | Mercè Adrian
Les comarques pallareses estan patint de nou un problema de cobertura mòbil a causa d'una avaria. Aquest cop l'afectada és la població d'Àreu, on porten aproximadament tres dies incomunicats a causa d'un problema a la xarxa d'Orange. 

Així ho ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde d'Alins, Manel Pérez, que explica que, de moment, els ha estat impossible posar-se en contacte amb la companyia perquè solucionin el problema. A més, el batlle lamenta que a banda d'aquesta avaria, els talls de cobertura a la Vall Ferrera són constants.

"Les companyies de telefonia mòbil ens tenen abandonats", denuncia Pérez. "És una autèntica vergonya". Per altra banda, l'alcalde assenyala que la lentitud o la manca de servei no es deu pas a l'augment d'afluència de gent ni tampoc a la saturació de la línia. "Tot just som 50 persones més", apunta.

Així mateix, Pérez sentencia que els problemes constants a la línia són un perill. "Hi ha molts punts morts", explica, "si passa alguna cosa no tindrem manera de comunicar-ho". Amb aquesta, ja són dues les avaries de telefonia mòbil ocorregudes al Pallars en menys d'una setmana. La darrera va ser a la Vall Fosca, on la majoria dels seus veïns van estar sis dies incomunicats per una avaria de la companyia Movistar.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació