Dissabte, 27 d'abril de 2024
INCENDI

Un incendi crema en una zona de difícil accés prop del Montsec

Un total de 12 dotacions dels Bombers estan treballant en l’extinció del foc, que es localitza entre la via del tren de la Pobla i una zona d'escalada

Redacció Pallars | 18 de juliol de 2022 a les 17:30
Imatge de la columna de fum de l'incendi vista des de Terradets | Sandra Artiol
Un total de 19 dotacions dels Bombers, 10 mitjans terrestres i nou d'aeris, estan treballant des de poc després de les tres de la tarda en un incendi que s’ha declarat entre Àger i Cellers, prop del congost de Terradets, just al costat de la carretera C-13.

El foc es concentra en una zona de difícil accés, entre la via del tren i una paret d’escaladors en una zona inferior a la coneguda paret de les Bagasses. La carena que crema parcialment es divisa des del pantà de Cellers, com han acreditat diverses persones en missatges publicats a les xarxes socials. A més, i segons diversos testimonis, el fum i l'olor de cremat ja han arribat a múltiples punts del sud del Pallars Jussà.
 
A causa de l'orografia, les tasques d'extinció estan sent difícils per part del cos de Bombers, i els avions bombarders estan tenint problemes per poder descarregar sobre l'incendi. Els aparells, de fet, estan carregant l'aigua als pantans de Terradets i Sant Antoni.


 Ampliarem informació


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació